Subota, 04 Svibanj 2019 13:08

VETERANI MITNICE I PODSTRANE ODIGRALI PRIJATELJSKU MALONOGOMETNU UTAKMICU Istaknuto

VETERANI MITNICE I PODSTRANE ODIGRALI PRIJATELJSKU MALONOGOMETNU UTAKMICU izvor:hrv.hr foto:j.vrdoljak

U povodu Dana Grada Vukovara, u dvorani OŠ Dragutina Tadijanovića u Vukovaru, odigrana je prijateljska malonogometna utakmica između veterana HNK Mitnica i MNK Podstrana.

Podstrana je jedna od prvih općina s kojima je Grad Vukovar potpisao Povelju prijateljstva još davne 1995.godine. Zamjenica gradonačelnika Vukovara, Ivana Mujkić zahvalila se Općini Podstrana, njihovom načelniku, ali i malonogometnom klubu što su nas počastili svojim dolaskom u Vukovar. -Na ovaj način produbljujemo naše prijateljstvo i spajamo ljude što smatram da i jeste smisao potpisivanja takvih povelja, izjavila je Mujkić.

-Vukovar je za nas Hrvate simbol patnje i simbol stradanja hrvatskog naroda u Domovinskom ratu. Godine 1991. i 1992., boravio je na području Općine Podstrana veliki broj Vukovaraca kada su se rodila i trajna prijateljstva. Podstrana je bila dobar domaćin ne samo Vukovarcima već i drugim Hrvatima koji su bili prognani iz svojih domova, a kruna prijateljstva je i Povelja prijateljstva koju smo potpisali s Gradom Vukovarom 1995.godine, rekao je načelnik Općine Podstrana Maden Bartulović izrazivši zadovoljstvo boravkom u Vukovaru.

Na kraju još da spomenemo kako je utakmica završila rezultatom 11:3 za Podstranu gdje se dobrom igrom posebno istaknuo Martin Mikuličić s 4 postignuta gola te Ivica Prižmić koji je postigao najljepši gol ove posebne utakmice.

Čestitamo svima!

b9a50f3a8de5a6b30848df2878697c00 XL

 

NAJČITANIJE IZ SPORTA

Kia u stranicama