Srijeda, 07 Kolovoz 2019 22:50

TORCIDA KUP: Podstrana slavila u konkurenciji veterana Istaknuto

U finalu su nakon ruleta sedmeraca svladali Biberon Torcidu Kruševo U finalu su nakon ruleta sedmeraca svladali Biberon Torcidu Kruševo

Podstrana je pobjednik Torcida kupa u konkurenciji veterana. U finalu su nakon ruleta sedmeraca svladali Biberon Torcidu Kruševo 5:4. U regularnom dijelu je bilo 3:3, a sva tri puta Podstrana je vodila. U drugoj minuti Buljan je zabio za 1:0. U trećoj minuti nastavka (veterani igraju 2×12 minuta nap.a) Kovač je donio izjednačenje Biberon Torcidi Kruševo. U 19. minuti vidjeli smo dva pogotka. Prvo je Juričić donio novu prednost Podstrani, a odmah u idućem napadu Ivica Osibov izjednačio je na 2:2. U završnici prava drama. Tri minute i 14 sekundi prije kraja Buljan je svojim drugim golom donio novu prednost Podstrani.

No, dvije minute i dvije sekunde prije kraja Igor Musa donio je novo izjednačenje Biberon Torcidi Kruševo. Pristupilo se izvođenju penala, u kojem je prvi promašio Nikola Tomičić za Biberon. Za Podstranu je nedugo zatim promašio i Mikuličić, dok je u trećo seriji nakon pogotka Buljana, vratar Podstrane Perica Perica spektakularno zaustavio udarac Mostarlića. Iz redova pobjedničke ekipe dolazi i najbolji igrač turnira - Mijo Juričić, te najbolji vratar Perica Perica.

izvor:dalmatinskiportal.hr

NAJČITANIJE IZ SPORTA

Kia u stranicama