Ponedjeljak, 07 Srpanj 2014 13:00

Torcida kup: Ispali Perišić i Šiško Istaknuto

 

Dosad najbolja večer na 20. Torcida kupu odigrana je u nedjelju, a za to su zaslužne sve ekipe, te brojna publika koja je rasla kako se približavao derbi 1. kola koji je pružio pravi triler!

 

Naime, susret između lanjskih pobjednika – Torcide Ražine i Torcide Istok pred 2.000 gledatelja, riješen je na penale, i to nakon prave drame. Naime, Ražine su u čvrstoj utakmici čijih je prvih 15 minuta završilo bez zgoditaka, povele u nastavku, i to 2:0 dvije minute prije kraja. U istoj minuti Torcida Istok smanjuje iz penala na 2:1.

Istok potom ubacuje, ne u petu, već u šestu brzinu, a do izjednačenja dolazi dvije sekunde prije kraja. I to kako! U napad kreće i vratar Ivo Jukić, asistira Stjepanu Perišiću koji s desetak metara eurogolom zabija za izjednačenje. Perišićev zgoditak najbolji je i najspektakularniji na dosad odigranim utakmicama 20. Torcida kupa, to nitko ne može osporiti.

Ipak, u ruletu penala, Torcida Istok ne uspijeva pokoriti lanjske pobjednike, Torcidu Ražine. Šta ti  je balun! Naime, upravo golman Ivo Jukić koji je odličnom asistencijom Perišiću vratio Istok u život, promašuje i Ražine s ukupnih 7:6 prolaze u 2. kolo.

 

Stipe Perišić i Hrvoje Šiško ipak se nisu uspjeli plasirati se u drugo kolo Torcida kupa, šteta možda je Strožanac s njima mogao puno više,a ovako i jedni i drugi će Torcidu pratiti s tribina.

NAJČITANIJE IZ SPORTA

Kia u stranicama