Ponedjeljak, 03 Lipanj 2019 13:07

Sport2Life - Završni i pokazni trening đaka OŠ Strožanac Istaknuto

Sport2Life - Završni i pokazni trening đaka OŠ Strožanac foto:Sport2Life

U petak, 31.5. u 19.00 sati na sportskim terenima hotela Le Meridien Lav u Podstrani održan je završni i pokazni trening Sport2Life univerzalne sportske škole u kojem je sudjelovalo 60 djece iz OŠ Strožanac.

Program sportske škole odvijao se dva puta tjedno na sportskim terenima, dvorani i bazenu hotela Le Meridien Lav u organizaciji zaklade Sport2Life koja promiče aktivan i zdrav život djece osnovnoškolske dobi. U programu je sudjelovalo 60 djece prvih i drugih razreda OŠ Strožanac te je u potpunosti bio besplatan. Djeca su tijekom programa prolazila školu plivanja te učila osnove pravilnog kretanja i vježbe za razvoj motoričkih sposobnosti.

U završnom treningu sudjelovali su treneri iz sportskih klubova iz Podstrane i okolice kojima se zaklada zahvaljuje na suradnji. Trening odbojke provele su trenerice OK Brda koji imaju školu odbojke u OŠ Žrnovnici. Trening košarke proveo je trener KK Mislav iz Podstrane, trening nogometa vodio je trener iz NK Union Podstrana, judo trening odradio je trener JK Tempo iz Podstrane, tenis trening hotelski tenis partner Franko Kliškinić, dok je trening atletike vodio Darko Žaja koji je s djecom radio tijekom čitave godine.

Program se nastavlja i slijedeće školske godine u listopadu sa djecom prvih i drugih razreda te će u potpunosti biti besplatan.

NAJČITANIJE IZ SPORTA

Kia u stranicama