Utorak, 17 Srpanj 2018 13:54

Podstrana ATT Suzuki u finalu veteranskog turnira

Podstrana ATT Suzuki u finalu veteranskog turnira foto:mnt podstrana

Rezultati sinoć:

Podstrana ATT Suzuki - Grbavac - 11:3 (polufinale veterana) Suvereno u finale ide Podstrana i još jedan dvoboj je dijeli od titule, tako je svake godine, mogu li ove napokon osvojiti?

Fs Ritual - Grbavac - 4:2 (Kardum 2, Cikojević 2; Radić, Tomić I.) 'Domaćini' jučer doživjeli dva poraza, u veteranskom i kod mladih. Za razliku od veterana ovdje je bilo neizvjesnije. Početak utakmice pripada Ritualu i nakon 10ak minuta imaju 2:0. Nakon toga se igra izjednačeno te početkom drugog dijela Grbavac stiže na 2:2. Utakmicu je odlučio sjajan pogodak Tea Karduma s 15ak metara u donji desni kut. Nakon toga Grbavac se otvara i iz kontre prima još jedan gol.

Torcida Mertojak - Pršutana Perajica - 4:0 (Kustura M. 2, Kustura D., Gudelj-Velaga) Pomor favorita se nastavlja, u završnicu ulazimo bez izrazitog favorita za osvajanje. Fantastičnu utakmicu je odigrao Mertojak te su praktično bez zamjene dobili favoriziranu Perajicu. Sjajno je to izgledalo, iskustvo Mirka Jurjevića i Bobe Velaga sa mladima. Perajica je došla na utakmicu odmah sa Skalica te možda i tu mogu tražiti dio svog poraza, kako bilo Mertojak je zasluženo u finalu.

NAJČITANIJE IZ SPORTA

Kia u stranicama