Četvrtak, 01 Kolovoz 2019 08:56

Marko Vučević i Mark de Mori odmjeriti će svoje snage ovoga ljeta u rogozničkoj Marini Frapa na boksačkom spektaklu pod imenom Frapa Gladiators Boxing Night Istaknuto

 

Marina Frapa Resort Rogoznica već drugu godinu za redom organizira boksački spektakl koji se ove godine održava u subotu 10.08. sa početkom u 21:00h.

 

Marina Frapa Resort Rogoznica ovo ljeto organizira profesionalni boksački spektakl sa dvije glavne borbe- borba sada već profesionalnog boksača Marka Vučevića te borba dobro nam poznatog boksača iz Australije sa dugogodišnjom splitskom adresom- Marka de Morija.

Marko Vučević je svoj profesionalni boksački debi imao na prošlogodišnjem uspješnom boksačkom spektaklu u Marini Frapa gdje se ponovno vraća i ovoga ljeta. Marko je svoju sportsku karijeru započeo sa kickboxing-om sa trenerom Teom Radnićem te je nakon ozlijede leđa odlučio preći na boxing. Od profesionalnog debija pa do dana danas Marko bilježi 3 pobjede u svojoj boksačkoj karijeri, od kojih je jedna u Austriji te dvije u Budimpešti u Mađarskoj. Upečatljiva je posljednja Markova borba u Budimpešti gdje je odmjerio svoje snage sa mađarskim boksačem Cszaglerom u brutalnoj borbi koja je završila Markovim nokautom u četvrtoj rundi te sada ponosno nosi srebreni internacionalni pojas WBF. Ovoga ljeta Marko Vučević će ući u ring sa mađarskim boksačem Adrasom Csomorom te ponosno braniti svoj pojas.

„Boksao sam sa najjačima u svijetu a Marko Vučević je tek novi u boksu. Zaista sam šokiran pozivom da uđem u ring sa Markom u njegovom rodnome mjestu. Mislim da će ovo biti zaista bolna lekcija za njega, njegove prijatelje i obitelj te publiku u Hrvatskoj“- izjavio je Markov protivnik mađarski boksač Andras Csomor.

Svi ljubitelji ovoga plemenitog sporta znaju za jedinog Australca sa splitskom adresom a to je Mark de Mori koji će ovoga ljeta ponovno pokazati svoje impresivne boksačke vještine u Marini Frapa Resort Rogoznica.

Marko Vučević i Mark de Mori već godinama treniraju zajedno u Top 10 teretani u Podstrani vlasnika Igora Gabrića.

„Volim boksati sa Markom Vučevićem. Ono što Markov stil čini posebnim jest da se ne ustručava ući u ring bilo kada i bilo gdje, bez izgovora. Iako je još uvijek novak u ovome plemenitom sportu, Marko ima  odlike pravoga boksača. Nije nimalo lagan posao pronaći adekvatnoga protovnika Marku.“- izjavio je višegodišnji Markov sparing partner Mark de Mori.

Marina Frapa Resort Rogoznica organizira boksačku noć Frapa Gladiators Boxing Night u suradnji sa prestižnom njemačkom boksačkom organizacijom UGRO Boxteam čiji će management na čelu sa predsjednikom Talipom Ipekom biti prisutan na ovome pravom boks spektaklu u Marini Frapa. Marko Vučević se dugo sprema za ovu boksačku noć jer mu prisustvo UGRO Boxteam-a može otvoriti vrata profesionalnom boksu u Njemačkoj, što mu je trenutno i cilj.

Cijeli event podržava Turistička Zajednica Općine Rogoznica.

Osim glavnih borbi Marka Vučevića i Marka de Morija gledatelje očekuje niz ostalih popratnih uzbudljivih boksačkih mečeva.

Ulaznice će od sljedećeg tjedna biti u slobodnoj prodaji te će se moći kupiti na recepciji Marine Frapa (svakim danom od 7:00h do 23:00h) po cijeni od 50,00kn. Broj mjesta je ograničen.

IMG 20190801 090149

IMG 20190801 090208

NAJČITANIJE IZ SPORTA

Kia u stranicama