Nedjelja, 11 Siječanj 2015 12:03

Lavovima iz Podstrane drugo mjesto! Istaknuto

 

Završen 1.JADRANSKI HOKEJAŠKI TURNIR u Podstrani

 

Pulski Gladijatori su pobjedom protiv domaćina Lavova iz Podstrane rezultatom 13:4 potvrdili poziciju favorita i postali pobjednik 1. Jadranskog hokejaškog turnira održanog u subotu na klizalištu u sklopu hotela Le Meridien Lav u Podstrani. Hokejaškom turniru prethodilo je potpisivanje Povelje o osnivanju Jadranske hokejaške lige.

 

Drugo mjesto pripalo je Lavovima iz Podstrane koji su protiv Zadarskog hokej tima Bura  slavili rezultatom 9:6. Zadrani su treći uz izgubljeni meč protiv Puljana rezultatom 1: 9 .Publika na prepunom klizalištu uživala je u prvoklasnom adrenalinskom doživljaju, a nastavak natjecanja u Jadranskoj hokejaškoj ligi očekuje se već za mjesec dana, ali ovaj put umjesto klizaljki na rolama.

 

ZANIMLJIVOST : Hokejaška događanja na Jadranu našla svoje mjesto i na službenoj FB stranici KHL Medveščak kao i slijedeći tekst: " Danas u 18 sati u Podstrani igra se 1. Jadranski hokejaški turnir povodom potpisivanja Povelje o osnivanju i Pravilnika Jadranske hokejaške lige! Raduje nas što će se hokej igrati i na Jadranu i ČESTITAMO sudionicima na osnutku nove lige! Počašćeni smo što su upravo nas prvaci Dalmacije, Lavovi iz Podstrane, izazvali na hokejaški dvoboj i radujemo se toj prilici kada će to bit moguće! "

 

Povod je bio slijedeći prilog HRT-a: http://sport.hrt.hr/lavovi-iz-podstrane-nadaju-se-dvoboju-s-medvjedima

NAJČITANIJE IZ SPORTA

Kia u stranicama