Srijeda, 30 Listopad 2019 13:50

Košarkaški entuzijasti „KK Strožanac“ kreće u novu sezonu Splitske lige Istaknuto

Košarkaški entuzijasti „KK Strožanac“ kreće u novu sezonu Splitske lige foto:enes buljan
 

Ovaj vikend kreće nova sezona Splitske lige u kojoj se ponovno natječu i košarkaški entuzijasti KK Strožanac. Podsjetimo, radi se o ekipi veterana i zaljubljenika u košarku koji su se skupili već davne 2006.godine i tada prvi put nastupili u tadašnjoj Splitskoj ligi. Od tada je prošlo već dugih trinaest godina, a i danas u ekipi ima ljudi koji su tada prvi put nastupili za KK Strožanac a i sada će u nedjelju ponovno igrati za istu ekipu. Navedeni legionari su  Kristian Stipić, Ante Vuko i Ivica Strikić.

Ljetnu pauzu ekipa nije provela na praznicima. Ovo ljeto KK Strožanac nastupao je u nadaleko poznatoj  Zadarskoj ljetnoj ligi, šireći košarkaška prijateljstva izvan našeg okruženja.

Važno je istaknuti i prvu međunarodnu utakmicu koju je u sklopu priprema za novu sezonu KK Strožanac odigrao protiv KK Tomislava u Tomislavgradu. KK Tomislav se natječe u drugom rangu košarke susjedne države. Tomislavgrad je iskazao toplo gostoprimstvo našoj ekipi, te je dogovoreno da će se naći pogodan termin kako bi KK Tomislav uzvratio posjet i odigrao uzvratnu prijateljsku utakmicu protiv KK Strožanca.

Za novu sezonu KK Strožanac je sastavio vrlo jak roster sa nekoliko kvalitetnih pojačanja s kojima se ambiciozno kreće po kvalitetan rezultat. Ono što jako veseli jest da su gotovo svi igrači iz Strožanca i Podstrane ili su odigrali pokoju sezonu za podstranski KK Mislav. Tako da se može reći da se oformila dobra ekipa koja želi na domaći pogon doći do dobrog rezultata.

Kako bi odigravanje lige bilo moguće ruku financijske pomoći pružili su sponzori, i to tvrtke ¨Obruč¨, ¨Ramić trade¨,  ¨Autoline Domić¨, ¨AS Mario¨, restoran ¨COCCOLO¨, ¨Adriatic osiguranje¨, ¨Villa BB¨, pekara Solin, balotaška udruga Strožanac, fast food Cirkus.  Svim sponzorima  u ime ekipe KK Strožanca velika hvala.

NAJČITANIJE IZ SPORTA

Kia u stranicama