Ponedjeljak, 24 Studeni 2014 09:43

Uspjeh JK Tempo na Croatia Openu 2014 Istaknuto

 

Judo: MIA PERIŠIĆ PRVA, MEDALJE ZA ZUBIĆA I TIJARDOVIĆA – Croatia Open

 

Treneri Ante Popović i Tomislav Džeko predvodili su u nedjelju 16.11.2014 četiri člana JK Tempo Podstrana na 23. Tradicionalnom Croatia Open održanom u Solinu.

 

Zbog popunjenosti kalendara i velikog broja natjecanja u ovom djelu sezone, vodstvo kluba se odlučilo za poštedu mlađih natjecatelja kluba, želeći ih tako sačuvati za „Trofej Marjana“ koji se održava u subotu 22.11.2014. Stoga su, uz nekoliko otkaza natjecatelja iz Podstrane u posljednji trenutak, na tatami izišli Mia Perišić, Jakov Zubić, Dražen Tijardović i Josip Bulić.

 

Tijardović je dobru formu okrunio novom medaljom. Perišić nije imala konkurenciju za zlato, dok su Bulić i Zubić bili u istoj kategoriji, čak se i međusobno susreli u repasžu, da bi njihova borba bila jedna od ljepotica turnira koju je Zubić efektno završio „gušenjem“ , odnosno predajom borbe od strane Josipa Bulića. Sama borba i njena završnica uzburkale su ionako uzavrele strasti i dugogodišnje rivalstvo Bulića i Zubića, izazvale podjeljenost među sudcima. Ipak sve se završilo u duhu fair playa jer se radi o pravim sportašima i klupskim kolegama.

 

Rezultati:

1.mjesto: MIA PERIŠIĆ

3.mjesto: JAKOV ZUBIĆ, DRAŽEN TIJARDOVIĆ

5.mjesto: JOSIP BULIĆ

NAJČITANIJE IZ SPORTA

Kia u stranicama