Utorak, 23 Prosinac 2014 09:47

JK Strožanac 2. na Božićnoj regati! Istaknuto

 

Prošlog vikenda, u subotu 20.prosinca, po dvadeseti se put održala tradicionalna Božićna regata na kojoj je sudjelovalo 20-ak posada.

 

Start regate se oglasio točno u 11:00 sati ispred Zente po laganom sjeveroistočnjaku koji je mijenjao intenzitet te smjer sjeverozapada i povremene bonace ali uzbuđenja i sportskog duha nije manjkalo.

Ruta regate je bila ispred Zente do Strožanca/Podstrane te punte Marjana s ponovnim ciljem ispred Zente.

Naš jedriličarski tim Strožanac s kormilarom Ivom Hajdukom postigao je visoki rezultat osvojivši drugo mjesto u grupi dok se za prvo mjesto izborila sa 2 minute i 19 sekundi razlike posada krstaša Filipa Zoričića na jedrilici IMX 45 Barba Branko iz jedriličarskog kluba Labud.

Najbolje jedreno vrijeme postigla je posada Mate Arapova na jedrilici FatamorganaII za 2h:33min:2sec te im ovom prilikom čestitamo.

U drugoj grupi, čestitamo na pobjedi JK Špinutu s kormilarom Marko Marinovićem na jedrilici Be First (First 35), a u četvrtoj grupi pobjedu je odnijela jedrilica Iva III kormilar Ivanko Pavličević iz JK Zente u jedrenom vremenu za 3:53:31.

 

Posadu jedriličarskog tima Strožanac na klupskoj regatnoj jedrilici Eku Eku je sačinjavala posada: Dubravko Jelić, Krešimir Rudolfi, Frane Šuško, Dino Glavurtić, Jure Hajduk mlađi, Branimir Grubišić, Jure Hajduk, Jakov Mišura, Nikša Antiši, s kormilarom Ivom Hajdukom,

NAJČITANIJE IZ SPORTA

Kia u stranicama