Srijeda, 12 Lipanj 2019 08:32

Grande festa JK"Podstrana" 2019. Istaknuto

Grande festa JK"Podstrana" 2019. foto:jk podstrana
Povodom blagdana svetoga Ante, zaštitnika naše općine, JK Podstrana tradicionalno već godinama otvara sezonu jedrenja, ali jedrenja u kupaćim gačicama i kratkim majicama. Ujedno su tako proslavili i 15.rođendan našeg kluba.  Na ovoj lokaciji klub djeluje tek četiri godine, ali većina već zna da je ta fešta u lipnju mjesecu nešto što se u Podstrani ne smije propustiti. Tako je bilo i ove godine.
Uz poznatog zabavljača Čubija i Trio Gušt, uz pravu profi muziku i  DJ-a Gashia, uspješno su zakoračili u još jedno ljeto s nadom nadom kako će i ova godina bit uspješna, kao i sve do sada.
Bitno je napomenuti da su proslavu  ove godine već po ko zna koji put posjetili i uveličali prijatelji iz jedrlličarskog kluba "Orišac" iz Dugog Rata s trenerom Joškom Žilićem, kao i jedriličari iz prijateljskog kluba J.K.,,Labud" s  njihovim trrnerom Velimirom Velimirovićem - Veljom.
Prvi put u klubu organiziran je dvoboj jedrenje u olimpijskoj jedrilici laser  i četveroboj u kajacima koje  su im posudili prijatelji  iz "IRIS ADVETURES", a pobjednike bogato nagradili. Mnogi su se i prvi put usudili stat na dasku, bilo onu za jedrenje ili veslanje.
Sve u svemu, uz bogatu lutriju i dobru spizu koju su i ovaj put osigurali RIBARNICA "BRAČ" i "PUREX", sigurni smo da su svi dobro zabavili, što nam je i bio cilj te ovim putem svečano izjavljujem, pod punom odgovornošću,  da je sezona jedrenja u kupaćim,  u jedriličarskom klubu ,,Podstrana" ...  OTVORENA!, poručuju iz JK Podstrana.
 

NAJČITANIJE IZ SPORTA

Kia u stranicama