Utorak, 28 Listopad 2014 09:10

DVA VIKENDA – DVA NATJECANJA ZA JUDAŠE JK TEMPO - PODSTRANA Istaknuto

 

Sedmeročlana ekipa predvođena trenerom Ivanom Lejom se u subotu 18.10.2014 rano ujutro zaputila u Mokošicu na međunarodni Judo turnir, koji se ujedno boduje i za hrvatski judo superkup. Od šest boraca, njih četvero se okitilo medaljom, dok su Stipe Bartulović i Kažo Sovulj ostali bez medalje.

 

Osvajači medalja u Mokošici su: Tomislav Zorić (1.mjesto) , Nika Vuco i Toni Čović (2.mjesto), te Katarina Bogdanović (3.mjesto).

 

 

U subotu 25.10.2014. naši judaši su rano ujutro krenuli prema Makaraskoj predvođeni trenerima Tomislavom Đekom, Ivanom Lejom, prof., Antom Popovićem, prof.

U velikom broju prvi put ove sezone, nakon dvomjesečnih priprema. Već treću godinu za redom u Makarskoj se održava Memorijalni turnir „Tajmir Nola“ koji je već postao tradicija i prvi ispit većeg natjecanja nakon ljetnih priprema. Na natjecanju je sudjelovalo više od 350 djece iz cijele Hrvatske i dva kluba iz Bosne i Hercegovine, što dokazuje kako i ovaj turnir po brojnosti parira s najjačim judo turnirima. Podstranjski vitezovi su još jednom pokazali kako su baš oni perjanica sporta u našoj maloj sredini.

Dojmovi trenera Ivana sa tatamija u kojem posebno ističe naše najmlađe borce koji suvereno vladaju tatamijom u svom uzrastu i kategoriji, istaknivši tako Tonća Brekala i Cvitu Mišuru koji takvom lakoćom i lavljom borbom prošetaju kroz svoju kategoriju osvojivši prva mjesta.

Antonio Tafra je nama, a tako i publici osvojio srca svojom hrabrom željom da u suzama završi svoju borbu unatoč ozljedi koju je u zadobio, tako je pokazao svima da je borac koji nikada lako ne odustaje.

Trener Tomislav nam je ukratko napomenuo da naši stariji judaši, 04 godište i stariji ostvaruju dobre rezultate predvođeni Tomislavom Zorićem, koji unatoč porazu u finalu zaslužuje čistu peticu!

Naš najdominantniji borac u Makarskoj bio je Nakličanin Dražen Tijardović koji je doslovno pomeo konkurenciju sa tatamija.

 

Prva mjesta osvojili su: Tonći Brekalo, Cvita Mišura, Dražen Tijardović.

Druga mjesta osvojili su: Lucija Srdanović, Dominik Sovulj, Tomislav Zorić, Josipa Zrno, Antea Topić i Toni Čović.

Treća mjesta osvojili su: Jelena Vrbatović, Katarina Bogdanović, Mia Perišić i Josip Sovulj.

 

Našim nadama želimo puno uspjeha na nadolazećim velikim judo turnirima!!

 

Podstrana portal

NAJČITANIJE IZ SPORTA

Kia u stranicama