Ponedjeljak, 12 Kolovoz 2019 08:27

11 mečeva Frapa Gladiators Boxing Night: šest borbi završeno tehničkim knockoutom Istaknuto

11 mečeva Frapa Gladiators Boxing Night: šest borbi završeno tehničkim knockoutom foto i tekst:marinafrapa.hr

Napete borbe između boraca čak sedam zemalja u Marini Frapa Resort Rogoznica pratilo je 350 gledaoca u rasprodanom showu.  U publici su sjedala sjajna imena hrvatskog kickboksa i boksa!

Subotnja večer u Rogoznici pružila je poslasticu za sve ljubitelje boksa, ali i svih borilačkih vještina dok su se u ringu izmijenila 22 boksača u 11 mečeva.  Glavne borbe večeri bile su one između Mark de Morija (CRO) i Laszla Penzesa (HUN) te Marka Vučevića (CRO) i Sejfula Beriše (SRB).

 

Najkraća borba večeri bila je ona između "Stine juniora" Andrije Perkovića (CRO) i Aleksandra Petrovića (SRB) u čak 30 sekundi Perković je tehničkim knockoutom izbacio svog protivnika. S posebnim zanimanjem se pratila borba hrvatskog olimpijca Hrvoja Sepa i Srbina Siniše Kondića koja je završila u prvoj rundi tehničkim knockoutom i pobjedom Hrvoja Sepa.

 

De Mori, bivši Don Kingov boksač, je meč zaključio već u prvoj rundi tehničkim knockoutom, a Vučeviću je pripala pobjeda predajom meča.

U večeri muških borbi zanimljiv je bio jedini ženski sraz Šveđanke Marie Linberg i Edite Karabeg iz BiH. Šveđanka je u drugoj rundi odnijela pobjedu tehničkim knockoutom.

Ostale borbe večeri bile su također zanimljive:

Christien Wiening (DEU) nokautirao je Vladimira Vujadinova (SRB), Željko Stegić (BIH) Vedrana Soskana (BIH), a Mohammad Ali Bayat Farid (Iran) Ivana Sakića (BIH).

Dva meča riješena su odlukom sudaca i to ona između Jerome Kocka (DEU) i Dragoljuba Stanojevića (BIH) u korist njemca te Patricka Schafera (DEU) i Luke Stajića (SRB) također u korist njemca. Dragan Dragojević (BIH) predao je meč Uguru Kadamu (DEU).

 

Posebni gosti večeri bili su izuzetni sportaši Antonio Plazibat, najbolji kickboksač u Hrvatskoj u 2019 godini, Ivica Perković, višestruki prvak u teškoj kategoriji i sparing partner CRO COP Mirku Filipoviću, Marko Milun, najbolji hrvatski superteškaš i trostruki prvak Hrvatske te Alen Babić višestruki prvak Hrvatske i napadač svjetske titule!

Ovaj borilački spektakl organizira najnagrađivanija hrvatska marina - Marina Frapa Resort Rogoznica  u suradnji s njemačkom organizacijom UGRO Boxteam  na čelu s predsjednikom Talipom Ipekom. Sponzor rukavica je njemački brend BEN LEE.

NAJČITANIJE IZ SPORTA

Kia u stranicama