Četvrtak, 07 Veljača 2013 09:34

Rezultati ankete za izbor načelnika Istaknuto

 Završena je anketa Podstrana portala pod nazivom ,,Da su danas lokalni izbori, glasali bi za načelnika:".

Prema očekivanju vodi se tijesna utrka između sadašnjeg načelnika Mirana Tomasovića i Hdz-ovog kandidata Mladena Bartulovića, dok su ostali kandidati dobili mali broj glasova. Ovo je prva anketa našeg Portala na temu lokalnih izbora i sudeći po broju klikova na anketu vidljivo je  da je stanovnicima Podstrane stalo tko će vodit općinu u slijedeće četiri godine.

 

Inače je posljednje vrijeme na političkoj sceni u Podstrani dosta živo , te su se već počele sklapati koalicije. Kako saznajemo Hdz okuplja oko sebe stranke desnice i stranke centra, sadašnni Načelnik izlazi samostalno na izbore kao nezavisni kandidat, SDP će imati listu za vijeće ,a za načelnika neće imati kandidata već će podržati sadašnjeg načelnika.

 

Zoran Jurišić će biti kandidat za mjesto načelnika i imati će svoju listu. HDSSD na čelu s Marijom Mamić izlazi na izbore također samostalno. HSP Podstrana je nakon prelaska vodstva u HDSSD bez predsjednika i pitanje je da li će uopće biti njihovih predstavnika na lokalnim izborima.

 

Pred nama su još tri mjeseca do izbora i svakako će biti zanimljivo pratiti daljnji razvoj situacija ,buduća koaliranja.

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Kia u stranicama