Petak, 08 Ožujak 2013 15:06

Prodaje se Hotel i marina Lav u Podstrani

Prodaje se Hotel i marina Lav u Podstrani kongres-guides.com

Hypo Alpe-Adria-Bank (HAAB) u današnjem je tisku objavila poziv za iskazivanje interesa za kupnju tvrtki Grand Hotel Lav i Grand Marina Lav u Podstrani.

Prodaja tih tvrtki, u kojima je Hypo Alpe-Adria-Bank International AG jedini vlasnik, u skladu je s poslovnom strategijom orijentiranom na osnovni biznis odnosno bankarsko poslovanje, objašnjavaju u Hypo banci.


Ističu da Hypo nije pod pritiskom niti u vremenskom tjesnacu zbog čega bi morao prodati navedenu imovinu i da će u prodajnom procesu u obzir uzeti samo kvalitetne partnere. Sama prodaja bit će provedena na otvoren, transparentan i nediskriminirajući način te u skladu s najboljim međunarodnim praksama, kažu u Hypo Alpe-Adria Bank.

 

U pozivu se potencijalne kupce izvještava kako su dvije tvrtke koje se prodaju, vlasnice Le Meridien Lav Hotela, susjednog resorta i Marine te da te nekretnine zauzimaju ukupno 4,4 hektara. Dodaje se kako je riječ o najprestižnijem splitskom luksuznom hotelu i resortu, smještenom uz obalu osam kilometara jugoistočno od grada, piše liderpres.


Agent prodaje je tvrtka Jones Lang LaSalle Hotels & Hospitality Group (JLLH & H), a iskazi interesa za sudjelovanje u procesu prodaje moraju se dostaviti do podneva, 5. travnja ove godine. HAAB je postao vlasnik Grand Hotela Lav i Marine Lav u jesen prošle godine kada je aktivirao založno pravo na hotel pa su prijašnji vlasnici morali prepustiti vlasništvo.

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Kia u stranicama