Srijeda, 15 Svi 2013 17:13

Predizborni skup HSP-a u Podstrani

Predizborni skup HSP-a u Podstrani Davor Grgat

Na predizbornom skupu HSP u Podstrani, pored kandidata za mjesno Općinsko vijeće, bili su i Ivan Župić, predstavnik za župana i Mirko Čondić, predsjednik županijskog zbora HSP Splitsko-dalmatinsake županije

Pred više mještanima Podstrane Na predizbornom skupu HSP u Podstrani i njihovih gostiju, na SC „Petričevo" održan je predizborni skup HSP-a. To je bila prilika da se kandidati HSP predstave mještanima, odnosno izbornom tijelu, a od 17 predstavljenih članova, o programu stranke su govorili Gordana Božiković, kandidatkinja za načelnicu i Zoran Jurišić kandidat za donačelnika, koji su pored ostaloga ustvrdili: „Pokrenut ćemo druge djelatnosti različitih profila, čime bi se zaposlili naši mještani. Tim gospodarskim programima večina naših nezaposlenih mještana našla bi svoje radno mjesto u mjestu u kojem žive. Umjesto da se opčinski proračun puni velikim nametima komunalnog doprinosa i komunalne naknade, punit će se iz poreza zaposlenih mještana Podstrane. Omogučit ćemo legalizaciju nelegalno iugrađenih obiteljskih kuća za jednu kunu po kubičnom metru prostora za sve kuće koje predaju zahtjev u zakonskom roku. Onima koji su u ovoj godini već platili komunalni doprinos, vretit će se razlika novca...", kazali su kandidati za naćelnicu i donačelnika Opčinskog vijeća Podstrane.


Na ovom skupu predstavljen je i kandidat za župana Splitsko-dalmatinske županije Ivan Župić i Mirko Čondić, predsjednik Županijskog zbora hrvatske stranke prava splitsko-dalmatinske županije. I na kraju kažimo da su skup zabavljali Miro Boem i Aritmija bend.

Foto/Text: Davor Grgat

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Kia u stranicama