Petak, 02 Kolovoz 2019 08:11

Otvoren je novi supermarket Tommy u Podstrani Istaknuto

Otvoren je novi supermarket Tommy u Podstrani sponzorirani članak

Jučer je u Podstrani, na adresi Sv. Martin 123, otvoren novi Tommy supermarket.

Supermarket Tommy opremljen je po suvremenim standardima kako bi kupcima osigurali maksimalnu funkcionalnost i poseban doživljaj kupovine, uz tradicionalno povoljne cijene. Supermarket nudi bogatu i kvalitetnu asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije, te niz drugih pogodnosti za potrošače.

Novi „Tommy“ u Podstrani obogaćuje trgovačku ponudu na ovom području, gdje je prepoznatljivi Tommy-jem koncept prodajnih mjesta već odavno prihvaćen od strane potrošača. U prodajnom prostoru i na ukupnoj korisnoj površini od preko 800 m2 Tommy nudi široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli mesnice, svježeg voća i povrća, delikatese te pekarnica „Bobis“ sa pekarsko-slastičarskim proizvodima, na bazi dnevno svježe ponude.

Za kupce je osiguran i veći broj parkirnih mjesta. U novom supermarketu zaposlili smo 16 novih radnika. Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommy-ja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude, a ova poslovnica je nova u nizu prodajnih mjesta Tommy-ja u Splitsko-dalmatinskoj županiji gdje je Tommy već nekoliko godina apsolutni tržišni lider, a lidersku poziciju preuzimamo i u drugim dalmatinskim županijama.

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Kia u stranicama