Ponedjeljak, 24 Veljača 2020 12:55

OBAVIJEST O WEB STRANICI RECIKLAŽNOG DVORIŠTA PERUN

sponzorirani članak sponzorirani članak foto:reciklaznodvoristeperun.hr

 

 U sklopu provedbe projekta ˝Izgradnja reciklažnog dvorišta Perun˝ izrađena je web stranica koju možete posjetiti na slijedećoj poveznici: www.reciklaznodvoristeperun.hr.

 Općina Podstrana provodi projekt ˝Izgradnja reciklažnog dvorišta Perun˝ kojeg sufinancira Europska unija iz Kohezijskog fonda u okviru Operativnog programa ˝Konkurentnost i kohezija“ u financijskom razdoblju 2014 -2020.
 
  Projekt izgradnje reciklažnog dvorišta Perun na području Općine Podstrana doprinosi povećanju stope odvojeno prikupljenog komunalnog otpada i smanjenju količine otpada koji se odlaže na odlagalište.
 
 Projekt je usmjeren na rješavanje problematike rasta ukupnih količina otpada na području Općine Podstrana, te nedovoljne primjene recikliranja i ponovne uporabe otpada.
 
Glavni ciljevi projekta su izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta Perun, informiranje i educiranje lokalnog stanovništva o ulozi i korištenju reciklažnog dvorišta, te pravilnom odvajanju otpada u kućanstvima u svrhu smanjenja količine otpada koji se odlaže na odlagališta.
 
Projekt izgradnje reciklažnog dvorišta Perun doprinosi održivom gospodarenju otpadom i unaprjeđenju sustava gospodarenja otpadom kojima će se postići odvojeno prikupljanje i privremeno skladištenje manjih količina posebnih vrsta otpada.
 
 Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost Općine Podstrana.
 
strelica
 IMG 20200221 144636 954

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Kia u stranicama