Srijeda, 06 Ožujak 2013 08:22

Načelnik Tomasović na Berketovoj listi za Županiju

Načelnik Tomasović na Berketovoj listi za Županiju Arhiva

Podstranski načelnik Miran Tomasović pridružio se svom kolegi kaštelanskom gradonačelniku Josipu Berketu u utrci za Županiju.

Njihov kandidat za župana je bivši član HDZ-Solin Ante Dolić, a veliku podršku imaju od Ljube Jurčića koji je predstavljen kao osoba koja će svojim znanjem i iskustvom poduprijeti nezavisne kandidate u ostvarenju ekonomskog boljitka kako županije Splitsko-dalmatinske tako i njenih lokalnih samouprava.


Okupila nas je isključivo želja da svojim radom pomognemo razvoju svojih sredina. Nismo ideološki obojeni i otvoreni smo za sve, a zajedničko nam je to što nikome ništa nismo dužni, kazao je nadalje Berket uz kojega su nazočili već spomenuti Miran Tomasović, načelnik općine Podstrana, nezavisni kandidati za načelnike općina Nerežišće Ratka Bakić i Hrvace Ivan Marunica, nezavisni kandidat za gradonačelnika Makarske Tonči Lalić, načelnik općine Okrug Ivica Radić, zamjenik načelnika općine Podgora Tomislav Urlić, dopredjsednik vijeća općine Dugi rat Srećko Zelić, prof. dr. Ivan Katavić.

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Kia u stranicama