Utorak, 06 Kolovoz 2019 16:33

Klapa Ankora i ovu sezonu puna odličja na klapskoj sceni Istaknuto

Kao ponosni čuvari tradicije u prenošenju a kapela pjevanja , posebno zahvalni Općini Podstrana koja je prepoznala i pudupire rad klape Ankora, s osobitim zadovoljstvom nose  nagrade koje su osvojile.
 
I ove godine, u jakoj klapskoj konkurenciji na Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu osvajaju po četvrti  put nagradu publike što ih čini posebno sretnima jer svojim pjesmom dopiru do srca ljudi koji ih nagrade pljeskom i zahvalom.
Također su zahvalne i članovima stručnog žirija za visokim ocjenama, pohvalama koje svakodnevno stižu i pozivima na koncerte koji pričinjavaju veliku čast.
Na festivalu dalmatinske pisme u Posušju donose  2. nagradu stručnog ocjenjivačkog žirija i 2. nagradu publike te odlaze punog srca sa uspomenama na prekrasno druženje i prijateljstvo koje traje godinama.
 
Posebno su ponosne na suradnju sa Klapom Praska jer je odnedavno  sopranistica klape Ankora ujedno i prvi glas klape Praska pa se mogu podičiti i prvom nagradom publike i stručnog žirija na festivalu u Sinju –Klape gospi Sinjskoj.
 
Sa željom da se i dalje očuva  tradicijska vrijednost a kapela pjesme i svoju općinu predstave na njima najbolji način, a to je pjesmom zahvaljuju svima koji ih vole i podržavaju.

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Kia u stranicama