Subota, 21 Rujan 2019 08:32

Jedan od najpoznatijih srpskih folk glazbenika seli u stan kraj Splita: 'Jedan moj prijatelj koji ima lanac restorana gradi zgradu uz more. Teško je naći apartman jer je sve prodano...' Gotova stvar

Jedan od najpoznatijih srpskih folk glazbenika seli u stan kraj Splita: 'Jedan moj prijatelj koji ima lanac restorana gradi zgradu uz more. Teško je naći apartman jer je sve prodano...'  Gotova stvar foto:press/slobodnadalmacija.hr
 
Srpski pjevač Mile Kitić gostovao je na zagrebačkom radiju Extra FM, a ono što će svakako obradovati njegove fanove u Dalmaciji informacija je koju je tamo podijelio - uskoro bi se trebao preseliti u Split.
 
Točnije, u Podstranu pokraj Splita, gdje, kako kaže, kupuje nekretninu. I inače čest gost po klubovima u Hrvatskoj, Kitić je svoju ljubav prema našoj obali odlučio na ovaj način zaokružiti. Kako kaže, napraviti "korak više".
 
 
''To je već gotova stvar. Jedan moj prijatelj koji ima lanac restorana u Splitu gradi lijepu zgradu u Podstrani, na izlazu iz Splita, uz more. Teško je naći apartmane uz more jer je sve već prodano. Moj prijatelj gradi kuću s apartmanima i garažama. Već imamo dogovor i najvjerojatnije ću to kupiti", ispričao je Kitić voditeljima na popularnom "cajka" radiju.
 
 
Izbor je, objašnjava, pao na Podstranu iz više razloga. "U Splitu ima događanja i izvan ljetne sezone, možeš doći i zimi. Kino, kazališta, utakmice... A druga bitna stvar je blizina zračne luke. Za pola sata mogu otputovati kamo trebam. Što je najvažnije, kako čovjek dolazi u određene godine sve mu više treba sunčanih dana. Nadam se da ću tu provoditi vrijeme...", zaključuje.
 
Kitić je za Extru otkrio i da uskoro izlazi duet s njegovom kćeri Elenom.
 
''Bio sam protiv zajedničke pjesme. Ipak je to ogromna razlika u muzici, a i ja sam joj otac. Ali možda te razlike treba biti. Kad sam ušao u studio, svoj sam dio baš dobro otpjevao. Onda je ona ušla i otpjevala svoj dio i morala ga je popraviti. Očekujem taj duet do Nove godine. Možda je za mene najveća stvar da pri kraju, ne znam koliko će mi još karijera trajati, ipak snimim s kćeri pjesmu.", priča pjevač.
 
izvor:slobodnadalmacija.hr

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Kia u stranicama