Nedjelja, 29 Travanj 2018 22:48

Izložba PD Perun

Izvor:mreza.tv Izvor:mreza.tv Foto:mreža.tv

Povodom dana zaštitnika Podstrane svetog Jure i Dana planinarskog društva Perun, ali i otvorenja Via Ferrate Perunike, na vrhu ovog malog brda iznad Podstrane postavljena je i tradicionalna izložba fotografija članova planinarskog društva Perun.

Karlo Lolić i Stipe Dedić, inače članovi PD Perun ove su se godine odlučili na malo drukčiju izložbu od svih dosadašnjih. U prvi su plan odlučili staviti sve one fotografije koje su do sada inače uvijek bile negdje po strani. Autori izložbe htjeli su pokazati svima onima koji vole planine i planinarenje kako to funkcionira u Planinarskom društvu Perun. Svojim su fotografijama htjeli pokazati da u planinu zapravo idu zbog ljubavi prema prirodi i uživanju u društvu svojih članova , što najbolje pokazuju spontane, ne nužno profesionalne fotografije, koje su na ovoj izložbi dobile glavnu ulogu.Pripremajući ovu izložbu, s veseljem ističu autori, nanovo su se zaljubili u PD Perun,  njegove članove i sve što ono predstavlja.

Ova izložba najbolji je prikaz koliko je dobro društvo najvažnije za dobru atmosferu, bilo to u moru ili negdje na planini.

Kia u stranicama

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE