Srijeda, 20 Veljača 2013 14:11

Prisilio ga da sjedne snjim u auto u Podstrani pa uzrokovao prometnu nesreću u Tugarima

Prisilio ga da sjedne snjim u auto u Podstrani pa uzrokovao prometnu nesreću u Tugarima Arhiva

Policijski službenici Druge policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom. Sumnjiči se da je jučer oko 17.10 sati u mjestu Podstrana, nakon prethodnog telefonskog dogovora da se nađe s 33-godišnjakom zbog razrješavanja odnosa vezanih za njegovu djevojku prisilio da krene s njim.

Zaključao je centralnu bravu vozila i krenuo vozilom u smjeru mjesta Žrnovnice.

 

Tijekom cijele vožnje protupravno ga je držao zatvorenog u vozilu. Oko 17.55 sati, nakon zaprimljene dojave o događaju policijski službenici su poduzeli mjere traganja za navedenim vozilom i osobama. Oko 18.10 sati zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći u mjestu Tugare u kojoj je sudjelovalo vozilo marke BMW za kojim se tragalo. Vozač navedenog vozila je izgubio nadzor nad vozilom prešao na suprotni kolnički trak i udario u vozilo marke Škoda Octavia kojim je upravljao 31-godišnjak.

 

Svim sudionicima prometne nesreće je pružena liječnička pomoć. 39-godišnjaku i 33- godišnjaku su konstatirane lakše tjelesne ozlijede, dok je 31-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede i hospitaliziran je u bolnici Split. Od 33-godišnjaka je zaprimljena kaznena prijava za kazneno djelo protupravno oduzimanje slobode, a 39-godišnjak je zbog sumnje da je počinio navedeno kazneno uz kaznenu prijavu tijekom današnjeg dana doveden pritvorskom nadzorniku, javlja PU Splitko-dalmatinska.

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Kia u stranicama