Nedjelja, 13 Listopad 2019 10:16

Bivši i sadašnji učenici naše OŠ Strožanac, uz vodstvo i mentorstvo prof. Mije Dropuljića, subotom pohađaju Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije

Bivši i sadašnji učenici naše OŠ Strožanac, uz vodstvo i mentorstvo prof. Mije Dropuljića, subotom pohađaju Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije foto:tz podstrana
Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije nastavlja aktivnosti u stvaranju sustavnih okvira za prepoznavanje, uključivanje i rad s potencijalno darovitom djecom u području matematike, informatike, prirodoslovlja i novih tehnologija.
Otvaranje CI Splitsko-dalmatinske županije te obilježavanje daljnjeg rada u ovoj školskoj godini održano je jučer, 12.10.2019.,  u prostorima Centra pa tako svjedočimo i pozitivnim stranama sustava obrazovanja, odnosno profesorima koji vikendima nesebično rade kao mentori u cilju približavanja znanosti i prenošenja znanja učenicima.
U rad Centra uključeni su brojni bivši i sadašnji učenici naše OŠ Strožanac pod mentorstvom nastavnika fizike, prof. Mije Dropuljića koji kaže:
„ Cijela subota ujutro je posvećena radu sa darovitom djecom što nas na neki način motivira i potiče na takav rad.“
Rad u ovom okruženju izazov je kako učenicima tako i učiteljima koji su unatoč svemu i dalje motivirani za rad s darovitom djecom koja će, sigurni smo, dobro iskoristiti stečena znanja i iskustvo.
Čestitamo svima koji su temeljem svojih rezultata uspjeli upisati dodatne programe edukacija u CI, također i nastavnicima/mentorima na hvalevrijednim aktivnostima te im svima želimo uspjeh u daljnjem radu.  

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Kia u stranicama