Ponedjeljak, 11 Lipanj 2018 19:28

BARTULOVIĆ ZA MREŽU TV - Općina je aplicirala za preko 30.000.000,00 kuna projekata Istaknuto

BARTULOVIĆ ZA MREŽU TV - Općina je aplicirala za preko 30.000.000,00 kuna projekata foto: screenshoot/youtube

Povodom Dana Općine Podstrana i njezina nebeskog zaštitnika Sv. Antuna Padovanskog upriličena je tradicionalna svečana sjednica Općinskog vijeća. Prigoda je to da se svake godine podvuče crta pod realizirane projekte, najave novi te nagrade najzaslužniji stanovnici te najmlađe općine u Srednjoj Dalmaciji.

Općina Postrana posljednjih godina užurbano se razvija. Gusto naseljena, stiješnjena između mora i Mosora, morala se boriti s brojnim infrastrukturnim problemima vezanim za višedesetljetnu stihijsku izgradnju. Proširenje cesta, izgradnja vodovodne i kanalizacijske mreže te uređenje obale, samo su neki od projekata koje je Općina započela i dijelom uspješno realizirala otkako je na njezinu čelu Mladen Bartulović. Načelnik je posebno ponosan na svoj tim čijim radom se uspijevaju namaknuti sredstva, ne samo iz županijskog i državnog proračuna nego i iz fondova Europske unije.

Ovogodišnju općinsku nagradu za životno djelo dobila je Marija Musić. Osobna nagrada pripala je Vladi Vladimiru Vlašiću, dok je skupnu ponijela Klapa Praska. Općinske zahvalnice dodijeljene su obitelji Cindro, Dori Goreta, Enesu Buljanu, Planinarskom društvu Perun, Vatrogasnoj zajednici Hrvatske te Zboru mladih župe Gospe u siti.

Središnja proslava Dana Općine i njezina nebeskog zaštitnika sv. Antuna Padovanskog, svetom misom i procesijom u Gornjoj Podstrani upriličit će se 13. lipnja.

izvor:mreza.tv

Video sadržaj

video: youtube/mreža tv

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

unnamed
Velj 06, 2013

Vrtići

Podstrana Podstrana portal
Vrtići u Podstrani DJEČJI VRTIĆ 'MALI MORNARI' GRLJEVAČKA 2b PODSTRANA RADNO VRIJEME:…
Kia u stranicama