Ponedjeljak, 11 Veljača 2019 08:27

A da zazovemo "boga Peruna", možda nam on može pomoći Istaknuto

A da zazovemo "boga Peruna", možda nam on može pomoći Foto:čitatelj

Narodna izreka kaže: "Tko se teško srdi, bolji je od junaka, i tko nad sobom vlada, bolji je od usvojitelja grada." (Izreke 16,32)

Radite na sebi i kontrolirajte srdžbu, a negativne emocije s kojima se svakodnevno borite (u ovom slučaju ljutnja na (ne)reguliranje prometa od strane policije) jedan je od načina kako uvježbavati strpljenje, jer u konačnici to ćete morati ako želite ostati zdravi. Kod nas se nikad ništa ne mijenja i nitko Vam neće pomoći.

Istini za volju ovo će Vas dodatno koštati novaca (na sreću INE) pa će se teže situacija kontrolirati ali gledajte to s vedrije strane, bar ćete dobro upoznati osobu ispred i iza vas, njegove navike, psihičko stanje, jeli oženjen/udat, puši li itd.

Ove dvije slike su slikane jutros u 07:34 h, za vrijeme najveće gužve iz pravca Podstrane prema Splitu. Razlog zbog kojih su nastale ove slike je taj što se već u više navrata dogodilo da su policijski službenici prisutni na raskrižju Stobreč-TTTS ali ne da reguliraju promet već iz nekih nama nepoznatih i moramo reći neshvatljivih razloga, sjede u vozilima.

Policijsku upravu Splitsko-dalmatinske županije (Prometna policija) treba pohvaliti i priznati kako svako jutro šalje svoje djelatnike na najprometnije raskrižje u Hrvatskoj, ali ljudima to ništa ne znači ako će policajci obavljati posao kao ovi jutros.

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

unnamed
Velj 06, 2013

Vrtići

Podstrana Podstrana portal
Vrtići u Podstrani DJEČJI VRTIĆ 'MALI MORNARI' GRLJEVAČKA 2b PODSTRANA RADNO VRIJEME:…
Kia u stranicama