Na ovim internetskim stranicama upotrebljavamo kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja stranica slažete se s upotrebom kolačića. Više o kolačićima..

cistoca.png

Četvrtak, 07 Prosinac 2017 09:29

Stipe Jelić (15) iz Podstrane oduševio u prvim službenim susretima talijanske lige Istaknuto

Stipe Jelić (15) iz Podstrane oduševio u prvim službenim susretima talijanske lige Na slici: Stipe Jelić (četvrti s lijeva u gornjem redu) u dresu Assigeco Piacenza foto:uccassigecopiacenza.it

Sjajno je krenuo hrvatski košarkaški talent Stipe Jelić (15) u Italiji. Dojučerašnji igrač KK Mislav iz Podstrane upisao je srednju školu u Piacenzi i igra za mlađi uzraste tamošnjeg A2 ligaša Assigeco te je oduševio u prvim službenim susretima. Najprije je igrajući za tri godine stariju generaciju (U-18) ubacio 15 koševa u pobjedi protiv Modene, a onda je sa svojom generacijom u srijedu navečer svladao Pontevecchio i upisao 20 koševa.

Talijanski mediji već su ga zapazili, ali ne znaju da je za Mislav znao zabijati i po 40 koševa. Dobar rad u Mislavu i otvorio mu je put u Italiju te u mlađe kategorije hrvatske košarkaške reprezentacije.

Najčitanije iz sporta

Malonogometaši Podstrane su se plasirali među osam ekipa na najjačem malonogometnom turniru u Hrvatskoj. Danas u 16 sati pobijedili su ekipu Kustošija rezultatom 5:0.   Još jedna pobjeda i...
Veterani Podstrane zasjeli su na prvo mjesto 1.Veteranske...
Od 11 klubova koliko je nastupilo u seniorskoj...
JEDRILIČARSKI KLUB STROŽANAC proteklog vikenda organizirao...

baner flonal akcija

NAJ-GENERAL-SUZUKI_DUBROVNIK_Desktop.png