Na ovim internetskim stranicama upotrebljavamo kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja stranica slažete se s upotrebom kolačića. Više o kolačićima..

Petak, 17 Veljača 2017 19:47

Ogorčeni roditelj: Zašto je poskupio vrtić?

Ogorčeni roditelj: Zašto je poskupio vrtić? slika/ilustracija izvor:http://leptiric-lu.hr/

Poštovani, evo kako smo početkom veljače neugodno iznenađeni od strane Uprave dječjeg vrtića, na način da nam je samo preko noći osvanula obavijest da cijena boravka naše djece skaču za, ništa manje, nego 100,00 kuna.

Kao i velika većina ostalih roditelja ostala sam šokirana, jer bez ikakve prethodne najave, bez ikakvog direktnog ili indirektnog razgovora iz kojeg bi se moglo naslutiti da će cijena rasti, organizirali smo sastanak s Upravom vrtića koji se održao u prošli četvrtak, dok je sastanak u drugom vrtiću iste matične kuće bio u petak zajedno s načelnikom.

Na sastanku smo iznijeli svoja nezadovoljstva sa samim načinom na koji se to izvelo.

Smatram da to nijedan vrtić, uz to što ga Općina subvencionira, ne može napraviti bez prethodne suglasnosti sa samim načelnikom. Nakon samog sastanka sve je ostalo visjeti u zraku. Oni ne odustaju od svojih zahtjeva, a mi s druge strane, koliko god su nam djeca na 1. mjestu, al opet revoltirani samim načinom, ostajemo pri svojim zahtjevima.

Znači, da cijena do kraja ove predagoške godine ostaje kao i do sada (znači osmosatni program 650,00 kn, a desetosati 750,00 kn), ali da Uprava vrtića uz suglasnost s Općinom cijenu za novu pedagošku godinu formira kako im odgovara.

Što se tiče sastanka u drugom vrtiću koji je bio održan u petak 10. veljače u Mutograsu, rečeno je da je sastanak u Strožancu prošao odlično, na što mogu samo kazati da nije istina. Nismo samo sjedili prekriženih ruku već smo iznijeli svoje stavove, svoje nezadovoljstvo. Znači, moguće da su sa samom ovom konstatacijom unijeli pomutnju u njihove redove. To ne znam. Ali je tamo ostalo na izjavi načelnika kako mu treba vremena, nekakvih tjedan dana, da vidi šta se i kako može učiniti. Za istaknuti je kako je ovo i izborna godina pa se nadamo da ćete nam uspjeti izaći u susret da sve ostane kako je dogovoreno do kraja ove pedagoške godine, a da se za iduću roditelji na vrijeme obavijeste da ih ne dočeka ovo što smo mi dočekali. Molim da mi odgovorite na mail da vidim u kojem smjeru ide ova naša otvorena Pandorina kutija.

 

Čitatelj, poznat redakciji. 
Kia u stranicama

NAJČITANIJE OD GRAĐANA

IZVOĐAČ RADOVA: NOTORNI IDIJOT
Tra 09, 2018

Mjesec dana do početka sezone, a radova sve više

in Od građana by Podstrana portal
Kažu naši stari kako se po jutru dan pozna. Foto: Čitatelj Lokacija: Petričevo Uzrok…
Velj 27, 2018

Od čitatelja - Novi "ZOG" je preuzak

in Od građana by Podstrana portal
U najmanju ruku zanimljivo upozorenje našeg čitatelja stiglo je u našu redakciju s…