Na ovim internetskim stranicama upotrebljavamo kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja stranica slažete se s upotrebom kolačića. Više o kolačićima..

cistoca.png

Utorak, 27 Veljača 2018 09:10

Od čitatelja - Novi "ZOG" je preuzak

Od čitatelja - Novi "ZOG" je preuzak foto/čitatelj

U najmanju ruku zanimljivo upozorenje našeg čitatelja stiglo je u našu redakciju s zamolbom za objavu istog. Kao i dosada tako i za ovu reakciju mještana upoznati ćemo Općinu. U nastavku  pročitajte tekst čitatelja.

Gromovi i munje parat će nebo nad ovim svetogrđem što ga uradiše tuđi ljudi. Jer koji bi se dalmatinski čovik našalio sa skupinom sugrađana koja se rekreira igrajući balote. Srušiši nam "ZOG" uz Jurasovu ulicu i napraviše umjesto jednog normalnog, kako smo i htjeli, čak dva, smiješna zoga širine cca 2.20 m. Napraviše dva sarkofaga boga Peruna, napraviše ruglo na kojemu će nam se svi rugat!!! 

Di je nestala pamet dalmatinskog čovika, gromovi i munje boga Peruna?.

Podstrana portal je prije izlaska članka provjerio karakteristike boćarskog igrališta i moramo napomenuti kako stvarna širina prema dokumentaciji iznosi 2,50 metara u najužemem dijelu dok u najširem ona iznosi 4,00 m

Najčitanije od građana

U Svetom Martinu autobusna stanica još nema nadstrešnicu. Danas na -1°C, promrzla djeca autobus čekaju na cesti, bez ikakve zaštite i pod...
U najmanju ruku zanimljivo upozorenje...
Predmetna autobusna nadstrešnica...

baner flonal akcija

NAJ-GENERAL-SUZUKI_DUBROVNIK_Desktop.png