Srijeda, 22 Veljača 2017 18:55

Cijene vrtića će ostati iste! Hvala svima! Istaknuto

Cijene vrtića će ostati iste! Hvala svima! slika/ilustracija izvor:http://leptiric-lu.hr/
Poštovani, 
kako ste već upoznati s novonastalom situacijom oko poskupljenja cijene boravka djece u privatnom vrtiću od 01. veljače 2017. i to našim, što osobnim dolascima u Općinu, što telefoskim kontaktiranjem i pustim našim mailovima, obavještavam Vas kako smo jučer održali jedan neformalan, vrlo ugodan sastanak, i to u društvu našeg načelnika, Tomislava Buljana te od strane nas nekoliko roditelja (imena poznata redakciji portala), a koji je urodio plodom! 
 
Naša upornost s jedne strane, i načelnikova volja pomoći nama kao njegovim sumještanima je učinila, kako sastanak uspješnim, tako i da nismo vrijeme potrošili uzalud.
Postigli smo to da cijene vrtića do kraja ove pedagoške godine ostanu iste.
 
Za napomenuti je kako je naš načelnik bio susretljiv i spreman saslušati nas, kao roditelje, sa svim primjedbama i problemima s kojima se susrećemo po pitanju vrtića, i privatnih i željno očekivanih onih općinskih i to je za svaku pohvalu u ime svih nas roditelja. 
 
Isto tako, dotaknuli smo se i drugih naših životnih tema koji će, kad se oni privedu kraju, a koji radovi su već krenuli, život u Podstrani napraviti kao život u Raju na ovoj planeti....ali o tome u nekom drugom javljanju.
 
Još jednom veliko hvala: nama roditeljima kao inicijatorima, borcima kada nam se nepravda nanese, a poglavito našem načelniku i gdinu. Buljanu na volji (za izdvojiti vremena za nas), na želji (pomoći nam), na strpljenju (saslušati nas), na razumijevanju (čemu onoliko poziva, mailova i naših osobih dolazaka) i na kraju podstrana portalu koji je sve ovo popratio.
 
Veliko hvala svima!
 
S poštovanjem,
 
Čitatelj (poznat redakciji)
 
 
 
Kia u stranicama

NAJČITANIJE OD GRAĐANA

Lip 29, 2018

Opet problemi s ležaljkama, čitatelj traži odgovore

in Od građana by Podstrana portal
Poštovani, biste li mogli dobit odgovor, pa nam ga prenijeti, na pitanje koje se tiče…
IZVOĐAČ RADOVA: NOTORNI IDIJOT
Tra 09, 2018

Mjesec dana do početka sezone, a radova sve više

in Od građana by Podstrana portal
Kažu naši stari kako se po jutru dan pozna. Foto: Čitatelj Lokacija: Petričevo Uzrok…