Na ovim internetskim stranicama upotrebljavamo kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja stranica slažete se s upotrebom kolačića. Više o kolačićima..

Četvrtak, 21 Prosinac 2017 19:33

JAVNI POZIV ZA PREDLAGANJE PROGRAMA JAVNIH POTREBA U SPORTU OPĆINE PODSTRANA ZA 2018. GODINU

JAVNI POZIV ZA PREDLAGANJE PROGRAMA JAVNIH POTREBA U SPORTU OPĆINE PODSTRANA ZA 2018. GODINU foto/ilustracija Općina Podstrana

Proračunu Općine Podstrana za 2018. godinu osigurana su sredstva za financijsku potporu Programa sportskih udruga namijenjenih zadovoljavanju javnih potreba u području sporta sukladno prioritetima utvrđenima od strane zajedničkog Povjerenstva Zajednice sportskih udruga Općine Podstrana i Općine Podstrana.

Javni poziv će radi zadovoljavanja propisanih uvjeta provesti Zajednica sportskih udruga Općine Podstrana, u suradnji s Općinom Podstrana.

Na javni poziv mogu se javiti sve udruge u sportu sa sjedištem na području Općine Podstrana, čiji su ciljevi i djelatnost usmjereni ka zadovoljavanju javnih potreba građana Općine Podstrana u području sporta, a kojima temeljna svrha nije stjecanje dobiti i čije aktivnosti ne predstavljaju gospodarsku djelatnost u sportu.

Cijeli poziv možete pročitati OVDJE.

Prilozi potrebni za ispunjavanje uvjeta u nastavku:

 

Obrazac prijave za sport 2018.doc

Obrazac proračuna sport 2018.xls

Izjava o nepostojanju dvostrukog financiranja - sport- PODSTRANA.doc

Obrazac opisnog izvještaja 2018.doc

 

Kia u stranicama

NAJČITANIJE IZ OPĆINE

Ožu 02, 2018

Obavijest iz Općine za stanare Ulice Domovinskog rata

in Iz Općine by Podstrana portal
O B A V I J E S T OBAVJEŠTAVAMO STANARE ULICE DOMOVINSKOG RATA I DRUGE MJEŠTANE DA ĆE OD…