Na ovim internetskim stranicama upotrebljavamo kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja stranica slažete se s upotrebom kolačića. Više o kolačićima..

cistoca.png

Petak, 23 Veljača 2018 13:10

Iz Općine javljaju kako je Podstrana spremna za najavljeni snijeg!

Iz Općine javljaju kako je Podstrana spremna za najavljeni snijeg! foto:Općina Podstrana

Spremno dočekujemo najavljeni snijeg, zaključak je sastanka održanog u prostorijama Općine Podstrana, a vezano za najave o dolasku ekstremnih hladnoća i snijega. 

Danas, 23. veljače 2018. godine u prostorijama Općine održan je sastanak Stožera civilne zaštite na području Općine Podstrana zbog najave DHMZ-a o mogućim ekstremnim hladnoćama i snijegu. Sastanku su nazočili načelnik Mladen Bartulović, pročelnik Božen Živaljić, upravitelj komunalnog pogona Općine Josip Vrdoljak i voditelj namještenika komunalnog pogona Neven Kapić, predsjednik DVD-a Podstrana Nikola Bakota, predstavnik lovaca Dinko Mikuličić te predstavnici građevinskih firmi: Građevno Zec d.o.o., Livel d.o.o., Gradnja Sabljić d.o.o. i Obrt za prijevoz i zemljane radove Jelić Leonardo. Načelnik je istaknuo važnost spremnosti operativnih snaga u slučaju najavljenih vremenskih nepogoda te je Stožer je stavljen u stanje pripravnosti. Stožer je na raspolaganje stavio deset građevinskih strojeva, te su osigurane dovoljne količine soli. Mještanima Podstrane sol za potrebe posipanja bit će na raspolaganju na parkirališnom platou u Strožancu, stoji u priopćenju iz Općine.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na sljedećim kontakt brojevima:

Josip Vrdoljak – 098 187 9212

Neven Kapić – 098 360 165

Nikola Bakota – 091 393 1359

DVD Podstrana - 021 330 422

Najčitanije iz Općine

Općina Podstrana je, u suradnji s Udrugom  osoba s invaliditetom  "Agape“ iz Omiša, prijavila  projekt zapošljavanja žena u lokalnoj zajednici na program “Zaželi” koji se...
O B A V I J E S T OBAVJEŠTAVAMO STANARE ULICE DOMOVINSKOG...
Obavještavaju se stanari Ulice Domovinskog rata i drugi...
Sjednica će se održat dana 21. ožujka (srijeda) 2018....
Općina je izdala obavijest za stanare Mažuranićeve ulice...

baner flonal akcija

NAJ-GENERAL-SUZUKI_DUBROVNIK_Desktop.png