Na ovim internetskim stranicama upotrebljavamo kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja stranica slažete se s upotrebom kolačića. Više o kolačićima..

cistoca.png

Utorak, 28 Studeni 2017 22:34

Škorić: Ubrzo počinje rekonstrukcija ceste Strožanac - Žrnovnica Istaknuto

Škorić: Ubrzo počinje rekonstrukcija ceste Strožanac - Žrnovnica foto:Veljko Martinović/dalmatinskiportal.hr

Do konca godine počet će radovi na rekonstrukciji ceste  Strožanac - Žrnovnica, odnosno ulaz od Stobreča do kamenoloma. Investicija je vrijedna  oko 19 milijuna kuna, a mogla bi biti gotova sljedeću godinu. Najavio je to ravnatelj Županijskih cesta Petar Škorić.

- To je jedna od kritičnih točaka koje je i policija ocijenila kao takvom te su nam pomogli s pet milijuna kuna. Dobit ćemo novu, sigurnu i kvalitetnu prometnicu kakvu ta dionica i zaslužuje, s kompletno novom infrastrukturom, svim instalacijama, vodom, strujom, nogostupima, rasvjetom... Svi znamo koliko je velik promet tom dionicom pogotovo ljeti - iznio je Škorić.

Također, nakon završetka ovih 1500 metara izgradnje ceste, u budućnosti planiraju i nastavak kroz Tugare, a sve, kako je rekao, kako bi poboljšali sigurnost stanovnika na tom dijelu i imali kvalitetniji prometni pravac.

 

izvor:dalmatinskiportal.hr

Najčitanije iz Hrvatske

Ovog ljeta Split i okolicu pogodio je katastrofalni požar i prouzročio ogromne štete. Najveće posljedice požara osjetio je istočni dio Splita, točnije Žrnovnica, koja i danas pije...
Od 2. siječnja 2017. godine nalazi se u budnoj komi Marko...
Bog je ljubav! - temeljna je poruka Tome Bašića,...
Split parking d.o.o.Split parking d.o.o. je na svojim...
Budimo anđeli spasa našoj Anđeli! Anđela Knežević,...

baner flonal akcija

NAJ-GENERAL-SUZUKI_DUBROVNIK_Desktop.png

© 2018 Podstrana portal