Na ovim internetskim stranicama upotrebljavamo kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja stranica slažete se s upotrebom kolačića. Više o kolačićima..

cistoca.png

Petak, 13 Siječanj 2017 12:26

POŽAR U KRAPINSKIM TOPLICAMA OTAC UTRČAO U ZAPALJENI APARTMAN I SPASIO SINA U KOLICIMA 'Bio je horor... I ja sam se nagutao dima i zahvatila me vatra po glavi

POŽAR U KRAPINSKIM TOPLICAMA OTAC UTRČAO U ZAPALJENI APARTMAN I SPASIO SINA U KOLICIMA 'Bio je horor... I ja sam se nagutao dima i zahvatila me vatra po glavi Slika: jutarnji.hr

- Nije se vidjelo ni 20 centimetara. Svuda je bio dim. Ušao sam prvi put, drugi put i tek sam iz trećeg pokušaja uspio izvući sina koji je invalid u kolicima otkako je prije 11 godina doživio prometnu nesreću u Segetu kod Trogira.

Prepričao nam je u dahu svoj junački pothvat 65-godišnji Tonči Mikuličić, vlasnik turističkog objekta Villa Split u Krapinskim Toplicama u čijem je apartmanu u kojem je bio smješten njegov 36-godišnji sin jučer oko osam sati izbio požar.

- Supruga je upravo bila izašla iz sinovljeva apartmana nakon što mu je dala doručak. Rekla mi je nakon toga da joj se čini da osjeća dim. Ja sam ubrzo ušao u apartman i imao što vidjeti. Bio je horor, ali glavno da sam uspio spasiti sina. I ja sam se nagutao dima i malo me zahvatila vatra po glavi, a sin mi je prevezen u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu zbog opeklina i nadisao se dima - ispričao nam je vlasnik Ville Split. Zabočki vatrogasci na mjesto požara stigli su za oko pola sata, a do njihova dolaska već je bila stigla i Hitna pomoć koja je pružila pomoć ozlijeđenima. Što je uzrok požara tek će se utvrditi nakon očevida PU krapinsko-zagorske.

Prema riječima vlasnika Ville Split, oni su u Krapinske Toplice došli nakon što im je sin doživio tešku prometnu nesreću i prvotna im je namjera bila kupiti stan, gdje bi boravili zbog njegova liječenja. Ali, kupili su kuću u Krapinskim Toplicama te dio uredili i za iznajmljivanje gostima koji dolaze u lječilište.

Kako smo doznali od Mikuličića, i njemu i sinu je nakon požara pružena liječnička pomoć, ali je sin zbog teških ozljeda prevezen u zagrebačku Kliniku za traumatologiju i  zadržan je na liječenju. Šteta je velika, ali kako ističe Mikuličić, glavno je da je uspio iz buktinje i dima spasiti sina jer je vatra već bila zahvatila apartman.

 

Izvor: jutarnji.hr

 

Najčitanije iz Hrvatske

Ovog ljeta Split i okolicu pogodio je katastrofalni požar i prouzročio ogromne štete. Najveće posljedice požara osjetio je istočni dio Splita, točnije Žrnovnica, koja i danas pije...
Od 2. siječnja 2017. godine nalazi se u budnoj komi Marko...
Split parking d.o.o.Split parking d.o.o. je na svojim...
Bog je ljubav! - temeljna je poruka Tome Bašića,...
Budimo anđeli spasa našoj Anđeli! Anđela Knežević,...

baner flonal akcija

NAJ-GENERAL-SUZUKI_DUBROVNIK_Desktop.png

© 2017 Podstrana portal