Petak, 22 Rujan 2017 09:06

Podstranjac na čelu HVIDRE Istaknuto

Podstranjac na čelu HVIDRE Slika:slobodnadalmacija.hr

Na večerašnjoj izbornoj skupštini, za novog predsjednika Udruge Hvidra – Split izabran jeMladen Šiško, umirovljeni časnik Hrvatske vojske i bivši pripadnik Specijalne jedinice policije MUP-a RH.

Na ovo mjesto došao je nakon dva uspješno odrađena mandata dosadašnjeg predsjednikaMarija Tomasovića, koji se ovaj put nije kandidirao na tu dužnost.

Inače, na izbornoj skupštini Šiškov protukandidat Ivan Lela dobio je 16 glasova manje (78:62), dok je jedan član bio suzdržan.

Novi predsjednik splitske Hvidre kazao nam je da će odmah na početku njegova rada težište djelovanja Predsjedništva Udruge biti na stanogradnji za invalide Domovinskog rata.

– Prije svega mislim na organiziranu stanogradnju na predjelu Korešnice, gdje je predviđeno 200 stambenih jedinica za invalide Domovinskog rata i ostale stradalnike. Predsjedništvo Hvidre Split i ja osobno nastojat ćemo biti izravno uključeni u taj projekt, tako da zbrinemo 200 naših ljudi. Inače, na području grada Splita ima 600 nezbrinutih invalida i stradalnika Domovinskog rata, a s realizacijom projekta na Korešnici ostat će ih još 400.

Dakako, i njih ćemo nastojati što prije zbrinuti. Stoga očekujemo odličnu suradnju s Gradom Splita, Županijom splitsko-dalmatinskom, a poglavito s Ministarstvom hrvatskih branitelja – kazao nam je Mladen Šiško, odmah po završetku izborne skupštine održane u Domu Hrvatske vojske na Poljudu. Istaknuo je da će u novom Predsjedništvu Udruge Hvidra – Split biti zastupljeni predstavnici svih braniteljskih udruga s područja grada Splita.

 

Izvor:slobodnadalmacija.hr

Kia u stranicama

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Sij 29, 2018

Imoćanin Marko Đuzel teško je stradao u prometnoj nesreći i sada treba našu pomoć!

in Hrvatska by Podstrana portal
Od 2. siječnja 2017. godine nalazi se u budnoj komi Marko Đuzel, 27-godišnjak iz Imotskog…
NADAHNUTO SVJEDOČANSTVO VJERE
Ožu 13, 2018

MLADA ZVIJEZDA HAJDUKA (21) 'Počeo sam igrati loto, a potom i kockati u kasinu. Sve se promijenilo kad me jednog dana nazvao moj brat blizanac Jakov'

in Hrvatska by Podstrana portal
Bog je ljubav! - temeljna je poruka Tome Bašića, 21-godišnjeg igrača Hajduka, koji je…
© 2018 Podstrana portal