Srijeda, 07 Ožujak 2018 17:35

Beograđanka gola pozirala u dubrovačkoj crkvi: "Oče, oprosti im, ne znaju što čine"

Beograđanka gola pozirala u dubrovačkoj crkvi: "Oče, oprosti im, ne znaju što čine" Foto: Goran Mratinović / Dubrovački dnevnik / dalmacijanews

Beograđanka Vesna Knežević, u sklopu tog projekta, pozirala je gola na atraktivnim i poznatim dubrovačkim lokacijama, među kojima su i dubrovačke crkve.


Ekipa Deutche Film und Fernsehakademie Berlin, njemačke akademije za film i televiziju, boravi u Dubrovniku gdje snimaju studentski dokumentarni film "The Colour Nude", u kojem se pojavljuje dubrovački erotski fotograf Stijepo Brbora. Kako piše Dubrovački dnevnik, Beograđanka Vesna Knežević, u sklopu tog projekta, pozirala je gola na atraktivnim i poznatim dubrovačkim lokacijama, među kojima su i dubrovačke crkve.

Takav čin ražalostio je dubrovačkog biskupa Matu Uzinića te je na isti reagirao preko Facebook stranice.

- Dragi prijatelji, duboko me ražalostilo to što je danas zbog vlastite promocije zloupotrijebljena otvorenost dubrovačkih crkava za snimanje neprimjerenih fotografija pod krinkom umjetnosti, na što ćemo morati medijski i pravno reagirati.

Moleći večeras Gospodina za nas koji smo ovim povrijeđeni, s raspetim Isusom želim moliti i za one koji su to uzrokovali govoreći: „Oče, oprosti im, ne znaju što čine"! - napisao je.

 

izvor:dalmacijanews.hr

Kia u stranicama

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

© 2018 Podstrana portal