Petak, 05 Travanj 2013 13:02

Zakašnjela prvotravanjska šala izazvala paniku u gradu pod Marjanom (AUDIO)

Zakašnjela prvotravanjska šala izazvala paniku u gradu pod Marjanom (AUDIO) Screenshot: DalmacijaNews

Zakašnjela prvotravanjska šala o bijegu bengalskog tigra iz zoološkog vrta na Marjanu danas je izazvala pravu pomutnju među stanovnicima Splita. Smicalica koju je preko svoje službene stranice u javnost pustila udruga Urbana desnica glasi otprilike ovako:

- Jutros oko 09:00h ujutro na Marjanu prava drama. Naime iz splitskog ZOO-a pobjegao je veliki bengalski tigar. Jedan djelatnik ZOO-a lakše je ozlijeđen u pokušaju da spriječi bijeg tigra izvan prostora ZOO-a. Policija je zatvorila i ispraznila cijelo područje oko Marjana, te je pristup Marjanu zabranjen. Za tigrom tragaju djelatnici ZOO-a u koordinaciji sa splitskom policijom i djelatnicima GSS-a, piše DalmacijaNews.

 

Istog, dana Jadranski radio napravio je cijelu parodiju na ovaj događaj pa su tako putem etera pustili "izjave" ravnatelja splitskog ZOO-a, GSS-a, zabrinutih građana, udruga za zaštitu životinja...

 

No, prava panika u gradu je nastala tek danas kada se vijest o bijegu tigra proširila putem društvenih mreža. Od ranog jutra mediji su zaprimili mnoštvo poziva zabrinutih građana koji su se željeli informirati o odbjeglom tigru. Jedna splitska osnovna škola je tako nakon poziva zabrinute majke odlučila zaključati vrata zgrade uoči velikog odmora kako bi djeca bila na sigurnom.

 

Nakon svega odlučio je reagirati i ravnatelj zoološkog vrta Nediljko Ževrnja koji je priopćio građanima kako razloga za paniku nema budući da se tigar Demetrio svih ovih dana nalazi na sigurnom u svom ograđenom prostoru.

Video sadržaj

Youtube

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2020 Podstrana portal