Ponedjeljak, 09 Prosinac 2019 08:07

Vrckava Petra iz Podstrane okrenula je čak tri stolice, Ružicu iz Tučepa dotukla je Oliverova pjesma: prva epizoda Voicea bila je burna za Dalmatince, komentatori ipak imaju jednu zamjerku

Vrckava Petra iz Podstrane okrenula je čak tri stolice, Ružicu iz Tučepa dotukla je Oliverova pjesma: prva epizoda Voicea bila je burna za Dalmatince, komentatori ipak imaju jednu zamjerku Foto:hrt/slobodnadalmacija.hr

Dugonajavljivana treća sezona popularnog pjevačkog natjecanja "The Voice Hrvatska" sinoć je počela s prikazivanjem na HRT-u. Uz publici starog znalca, frontmana grupe Vatra Ivana Dečaka koji je stalni član žirija od početka emitiranja showa, u crvene su stolice premijerno zasjeli Davor Gobac, Massimo i Vanna.

Već u prvoj emisiji imali su težak zadatak i od najboljih izabrati najbolje koji će ići u idući krug natjecanja. Uz nekoliko kandidata s kontinenta većina natjecatelja sinoć su bili pjevači iz Dalmacije. Splitska studentica Albina Grčić (21) izvela je pjesmu Laure Pausini "En Cambio No“, na što su joj okrenuli svoje stolice i tako dali podršku Vanna i Gobac, a Albina je za mentoricu odabrala Vannu koja joj je rekla da misli kako daleko može dogurati u showu.
Vrckava Petra Perišić dolazi iz Podstrane, ima 25 godina i studira turizam, a svojom je izvedbom hita "Son Of A Preacher Man" Dusty Springfield zaintrigirala Gobca, Ivana i Massima.

- To je ono što tražimo, nekoga tko će doći na pozornicu i s potpunim veseljem izvesti to što želi. Ti bi bila sretna s nastupom i da ti se nismo okrenuli, kazao je Massimo Petri koja je za mentora odlučila ipak uzeti šjor Gopca, kako ga je nazvala.
Posljednja se gledateljima predstavila Ružica Čović (23) iz Tučepa, a nakon što je otpjevala "Zombie" od The Cranberriesa okrenuli su se Ivan i Massimo. Na nagovaranje žirija uplakana Ružica nakratko je zapjevala i Oliverovu pjesmu "Vjerujem u anđele".

- Barba Massimo nemojte se ljutiti, al' bit će Dečak, rekla je mlada Dalmatinka i tako se pridružila timu frontmana Vatre. Sreću u "The Voiceu" odlučili su iskušati i Sandro Gerbec iz Splita (31), no na njegovu izvedbu Urbanovog hita "Mjesto za mene" nije mu se nitko okrenuo.

- Pjevati Urbana uvijek je velika opasnost zbog mogućnosti da se jako nasloniš na njegovu izvedbu pa se ne osjeti tvoja osobnost, rekla mu je Vanna.

- Neću biti tužan i razočaran, nastavljam se baviti time što volim, a za mene je uspjeh već ovo što sam stigao na audicije, odgovorio je Sandro.

Dalje nije prošla ni Splićanka Andrea Aužina (21) koja je za svoj nastup odabrala pjesmu "Moja posljednja i prva ljubavi" Tereze Kesovije. Žiri se složio da je pjevala pomalo dječjim glasom iako ovaj hit traži ozbiljnost, no poručili su joj da nipošto ne odustaje i neka se nastavi baviti pjevanjem.

Inače po komentarima na društvenim mrežama gledatelji emisije hvale odličnu televizijsku produkciju, no zasad im nijedan kandidat nije odskočio u smislu da ga vide kao pobjednika, a i zamjeraju im i što gotovo svi pjevaju strane pjesme, umjesto domaćih.

Video sadržaj

Video:voice hrvatska

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2018 Podstrana portal