Ponedjeljak, 17 Lipanj 2013 14:58

Splitski velikani promoviraju sveučilišno EP u košarci (VIDEO)

Splitski velikani promoviraju sveučilišno EP u košarci (VIDEO) Screenshot: Youtube

12. Europsko sveučilišno prvenstvo u košarci, koje će se održati u Splitu od 21. do 28. srpnja, okupit će više od 500 studenata i volontera iz čitave Europe. Najveći sportski događaj u Hrvatskoj nakon ulaska u Europsku uniju bit će ujedno i najveći studentski sportski događaj u ovom dijelu Hrvatske, ali i sjajno "zagrijavanje" za Europsku univerzijadu koja će se održati u Zagrebu i Rijeci 2016.

Za ovu priliku napravljen je promotivni video 12. Europskog sveučilišnog košarkaškog prvenstva napravljen pod motom "Youth, beauty and Sports - Split 2013", u kojemu sudjeluju proslavljeni hrvatski sportaši i nositelji brojnih svjetskih i olimpijskih medalja: Igor Boraska, Blanka Vlašić, Duje Draganja, Dino Rađa, Slaven Bilić i Petar Metličić.

 

- Logično je da i mi sportaši i olimpijci damo podršku ovom događaju jer je studentski sport u mnogim zemljama vrh amaterskog sporta. Sjajno je što će grad Split tjedan dana živjeti u duhu sveučilišnog sporta i pozivam sve da dođu uživati u mladosti, ljepoti i sportu - izjavio je proslavljeni veslač i olimpijac Igor Boraska.

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2018 Podstrana portal