Subota, 26 Siječanj 2013 16:47

Sin iz Pariza prijavio nestanak oca iz stana na Pujankama

Ivo Miše (77), splitski umirovljenik, nestao je 12. siječnja iz stana na splitskim Pujankama i od tada mu se gubi svaki trag.

Njegov nestanak 21. siječnja prijavio je sin Gabrijel i to kada je primjetio da mu se otac ne javlja na telefonske pozive.

-Bio sam u Parizu u posjeti kod majke i kada sam nakon sedam dana vidio da se moj otac ne javlja na telefonske pozive,nazvao sam prijatelja u Splitu da policiji prijavi njegov nestanak. Otac nikada nije ni imao mobitel,tako da sam ga iz Francuske zvao jedinona kućni broj. Taman je bio dobio mirovinu i rekao mi je da će otići u Okrug Gornji na Čiovo u svoju vikendicu. Uzeo je vozilo yugo 45 crvene boje reg. oznake ST 330 AZ za kojim policija isto traga. Šta se s njim dogodilo,gdje je nestao,ne znam!" govori nam Juan Gabriel Miše. Juan je kontaktirao i očevu rodicu na Čiovu kod je Ivo rekao navratiti ali se nije pojavio na njenoj adresi.

-Otac je u zadnje vrijeme bio malo zaboravan i dezorjenitran,ali nisam nikada mislio da se može udaljiti od kuće i ne vratiti se" kaže njegov sin Juan koji moli sve naše čitatelje da pomognu u traženju njegovog oca.

Iz PU splitsko-dalmatinske su nam potvrdili da je raspisana potraga za Ivom Mišeom od 21. siječnja ove godine, ali do sada bez ikakvih rezultata. Doznajemo da je policija pretraživala i neke provalije i mjesta uz prometnice,ali bez rezultata.

Ivo je visok oko 170 cm,ćelav je,srednje tjelesne građe,ima tamnoplave oči,broj stopala 43 i često koristi naočale za sunce i kapu sa frontinom.

Operirao je mrenu te mu sunce jako smeta i zbog toga često nosi te rekvizite. Svi koji prepoznaju osobu sa fotografije ili neki detalj iz ove priče neka se jave na telefone brojeve 192 ili u najbližu policijsku postaju.

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2020 Podstrana portal