Utorak, 07 Travanj 2020 19:13

Ravnatelj KBC-a Split oduševio sve: vozač odbio prevesti pacijenta sa sumnjom na koronavirus, za volan vozila Hitne sjeo dr. Julije Meštrović

Ravnatelj KBC-a Split oduševio sve: vozač odbio prevesti pacijenta sa sumnjom na koronavirus, za volan vozila Hitne sjeo dr. Julije Meštrović foto: screenshot/slobodnadalmacija.hr

Na muci se poznaju junaci, kaže stara narodna izreka. A to bi se moglo reći i za ravnatelja splitske bolnice, dr. Julija Meštrovića, koji je svojim potezom oduševio sve.

Naime, kako doznaje slobodna dalmacija , vozač saniteta splitske bolnice odbio je prevesti pacijenta sa sumnjom na COVID-19. No, onda je u cijelu priču kao pravi šef uskočio prvi čovjek splitske bolnice.

Prvo je sinoć oko pola noći nazvao dežurnog liječnika PDJ splitske Hitne pomoći i pitao ga kako se oblači specijalno odijelo za te prilike. Zatim je jutros uzeo vozilo Hitne pomoći i prebacio pacijenta do Križina.

Međutim, na kraju se ustanovilo da pacijent boluje od atipične upale pluća. No, hrabri potez dr. Meštrovića nikoga nije ostavio ravnodušnim, javlja slobodnadalmacija.hr.

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2020 Podstrana portal