Četvrtak, 07 Veljača 2019 07:17

Pogledajte kako je navijač Splita Petar Gavranić ubačajem s centra osvojio 1200 ćevapčića i 120 litara piva Istaknuto

Što ću s tolikim ćevapima? Uh, slijedi mi nekoliko rođendana, bit će fešte, počastit ću sve prijatelje – rekao je Petar  Što ću s tolikim ćevapima? Uh, slijedi mi nekoliko rođendana, bit će fešte, počastit ću sve prijatelje – rekao je Petar Foto:kk split

Kakvo je to oduševljenje na Gripama bilo na poluvremenu dvoboja Split – Sixt Primorska, kao za vrijeme najvećih pobjeda “Žutih”, javlja dalmacijadanas.hr.

Nakon šest mjeseci nagradne igre, koja je započela s nagradom od 1000 ćevapčića i 100 litara piva za pogođeni šut s “trice” na suprotni koš i 500 ćevapčića i 50 litara piva za ubačaj s centra (svaku utakmicu nagrada se povećavala), Petar Gavranić je postao sretni pobjednik. Nije osvojio glavnu nagradu od 2300 ćevapčića i 230 litara piva, ali njegov senzacionalni ubačaj s centra donio mu je 1200 ćevapčića i 120 litara piva.

– Odlučio sam pokušati, nije sad da sam trenirao, ali evo uspjelo mi je. Što ću s tolikim ćevapima? Uh, slijedi mi nekoliko rođendana, bit će fešte, počastit ću sve prijatelje – rekao je Petar.

Video sadržaj

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2018 Podstrana portal