Utorak, 30 Listopad 2018 19:10

Originalan potez Hajduka: Kad navijači već ne mogu na Poljud, moći će na Gripe Istaknuto

HNK Hajduk odlučio je svojim vjernim pretplatnicima omogućiti da povedu svoje prijatelje, rodbinu ili poznanike na prve tri utakmice nakon isteka kazne od četiri domaće utakmice bez prisustva publike, piše Hajdukova službena stranica.

Svaki od pretplatnika dobit će mogućnost preuzimanja jedne dodatne ulaznice.

Uz sve to, Hajduk će u suradnji s KK Split, u cilju dodatnog povezivanja dvaju sportskih simbola grada, omogućiti svojim pretplatnicima ulaznicu za košarkašku utakmicu šestog kola HT Premijer lige u kojoj se 12. studenog 2018. godine u maloj dvorani na Gripama sastaju KK Split i KK Zadar.

Ako već ne mogu na nogometne utakmice, navijači će tako moći pogledati košarkaški derbi na Gripama.

Podsjećamo, disciplinski sudac Prve HNL, Alan Klakočer, kaznio je Hajduk s četiri utakmice bez gledatelja na Poljudu zbog orgijanja navijača i katastrofalne organizacije derbija s Dinamom (0:0) na Poljudu.

Od topovskog udara koji je u drugom poluvremenu susreta doletio sa sjeverne tribine ozlijeđen je vatrogasac, dok je odlomljenim komadom betona u glavu pogođen igrač Hajduka Adam Gyurcso.

Hajduk bi vrata navijačima mogao otvoriti tek 5. prosinca i to ako prođu Šibenik u kupu te budu određeni kao domaćin četvrtfinala.

Izvor:index.hr

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2018 Podstrana portal