Ponedjeljak, 15 Travanj 2013 12:55

Okršaj u splitskom Hemingwayu: Pretučena djevojka (17), prijateljica ugrižena

Okršaj u splitskom Hemingwayu: Pretučena djevojka (17), prijateljica ugrižena Screenshot: Google Images

Dvije djevojke (17) iz Splita napadnute su u subotu na matinejI u klubu Hemingway, nedaleko Poljuda. Jedna od njih teško je stradala, zadržana je u splitskoj bolnici na pretragama zbog sumnje u oštećenje bubrega i frakturu lubanje!

Oko 22 sata dvije je djevojke u klubu okružila grupica maloljetnika, muških i ženskih. Bez povoda su ih krenuli vrijeđati, a kada su djevojke željele otići, jedna je cura 17-godišnjakinju odgurnula natrag na stolicu. Potom je bacila na tlo i krenula tući nogama!

 

Još veću eskalaciju nasilja spriječili su ostali posjetitelji kluba, a kako bi izbjegle sukob na otvorenom odlučile su otići tek nakon zatvaranja Hemingwaya, odnosno kada se upale svjetla.

 

Međutim, po izlasku, na parkingu iznad kluba 17-godišnjakinju i njenu prijateljicu ponovno je dočekala ista nasilnica kojoj je "pomagala" još jedna agresivno nastrojena djevojka. Tinejdžerici su iz ruke istrgnuli mobitel, razbile ga, a potom je bacile na pod i divljački mlatile rukama i nogama. Cura koja je bila u društvu napadnute pokušala je stati u obranu no tad je i ona napadnuta. Točnije ugrižena je za struk!

 

Kada su napadačice vidjele kako ostali gosti matineje izlaze, dale su se u bijeg. Sedamnaestogodišnja Splićanka je prevezena na Odjel hitne pomoći te je zadržana u bolnici zbog sumnje u oštećenje bubrega i frakturu lubanje. Njena prijateljica je nakon primljenog cjepiva antitetanusa puštena na kućnu njegu.

 

Splitska policija radi na slučaju; navodno je jedna od napadačica uhvaćena, za drugom, čiji identitet znaju, tragaju.

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2020 Podstrana portal