Četvrtak, 05 Srpanj 2018 20:49

Neki bi ih vješali, većina ih slavi - BRAVO IMOĆANI

Neki bi ih vješali, većina ih slavi - BRAVO IMOĆANI FOTO:24SATA.HR

Jumbo plakat u Imotskom za zvijer iz Vinjana - Antu Rebića

Geni kameni i srce vatreno natpis je ispod fotografije Rebićevog slavlja protiv Argentine, a sve to djelo je 3. imotske bojne 'Imotski sokolovi'. Taj jumbo plakat izgleda moćno, baš kao i Ante na terenu

Poseban jumbo plakat stoji u Imotskom posvećen Anti Rebiću, tamošnjem ponosu, ali i ponosu cijele Hrvatske.

Baš kakav je Ante na terenu, takav je i taj plakat - vatren i moćan! Geni kameni i srce vatreno natpis je ispod fotografije Rebićevog slavlja protiv Argentine, a sve to djelo je 3. imotske bojne 'Imotski sokolovi'. Dječaka koji je prve korake napravio u NK Vinjanima sad traži “pola Europe” - PSG, Tottenham, Manchester United...

Cijena će mu trostruko porasti u odnosu na sadašnjih 10 milijuna eura. Ante na Mundijalu igra fantastičan nogomet i jedan je od naših najboljih igrača. Neuhvatljiv dosad svakom protivniku. Takav je bio i kao dijete.

- Prije se znalo reći: Ante Rebić je Messi iz Vinjana Donjih. Sad da je Messi Rebić iz Rosaria”, dodaje Mićo, koji je među prvima prepoznao njegov potencijal. Nije međutim sve išlo glatko, nikako.

- Mi smo znali njegove kvalitete od malih nogu, ali nisi mogao izaći na kraj s njime! Već s 12 godina nas je zaje...., bio je živo i tvrdoglavo dijete. Zato je uvijek davao sve od sebe i imao je svoj stav - prisjetio se Branislav Škeva Mićo, jedan od onih koji je utjecao na Antin nogometni razvoj od najranijih dana, pišu 24sata.

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2018 Podstrana portal