Srijeda, 05 Veljača 2020 20:51

Mija Mihanović iz Podstrane oduševljava nastupima u showu The Voice, pjevala je i s Frankom Batelić Istaknuto

Mija Mihanović iz Podstrane oduševljava nastupima u showu The Voice, pjevala je i s Frankom Batelić Foto: Screenshot/HTV/dalmatinskiportal.hr

Mija Mihanović iz Podstrane uspjela je proći težak put do nastupa uživo emisijama The Voicea. Ušla je u Vannin tim, a u subotu će se s ostalim kandidatima boriti za glasove gledatelja.

Mija je počela pjevati kao trogodišnjakinja uz oca glazbenika, a sa sedam je godina počela pohađati glazbenu školu. Trenutačno studira na Muzičkoj akademiji. Uz pjevanje, svira i klavir, aranžira zborske i gospel dionice te snima covere u kućnom studiju.

Ova 19-godišnjakinja iz Podstrane ima iskustva s publikom. Nastupala je sa Zagrebačkom filharmonijom u dvorani Lisinski, kao članica ansambla Husar&Tomčić te kao prateći vokal Franke Batelić. Pjevački joj je uzor Celine Dion, a najdraža pjesma 'Because you loved me'. Njezini su najdraži glazbeni stilovi pop, r&b, soul i gospel. Mija voli kombinirati pjevanje s glumom i plesom, a u slobodno vrijeme uređuje interijere.
Roditelji i brat najveća su joj životna podrška, a njihova potpora neće izostati ni u natjecanju The Voice u kojem je Mija spremna pokazati da je 'vrijedna, uporna i uvijek spremna', piše dalmatinskiportal.hr.

Video sadržaj

video:voice hrvatska

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2018 Podstrana portal