Utorak, 28 Svi 2013 14:07

Još jedna eksplozije u Splitu: Dignut u zrak automobil odvjetnika Vinka Ljubičića

Split je 40 minuta nakon ponoći potresla snažna eksplozija. Jutros policija javlja kako je aktivirana eksplozivna naprava u ulici Gospinica. Kako neslužbeno doznajemo, ponovno je stradao automobil odvjetnika Vinka Ljubičića. Oštećena su i dva vozila parkirana u blizini, piše Index.

Diverzija i tehnički kvar

 

Ovo je drugi napad na vozni park odvjetnika Ljubičića. Podsjetimo, prije manje od godinu i pol dana u istoj su ulici u eksploziji uništeni terenac Nissan Berislava Bašića, predsjednika Nadzornog odbora Konstruktora te terenac Volvo odvjetnika Ljubičića, koji je zastupao obitelj Antonije Bilić.

 

Obojica su lani kazali kako eksplozija nema veze s njima. Pričalo se i da je nakon toga odvjetnik Ljubičić dobio policijsku zaštitu, ali on nam je to osobno demantirao. Požalio se kako mu je terenac Volvo i prije bio problematičan pa sumnja na tehnički kvar. Tvrdi da mu nitko ne prijeti i da ni sa kim nije imao nekakvih problema.

 

Tko se namjerio na splitskog odvjetnika?

 

U svakom slučaju, do danas nije nađen počinitelj pa je nova eksplozija na Bačvicama iznova podgrijala razne teorije urote.

 

Policija je o događaju šturo izvijestila, u tijeku je očevid. Kad završe, valjda će znati nešto više, no pitanje je koliko će toga biti spremni podijeliti s javnosti...

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2020 Podstrana portal