Srijeda, 22 Kolovoz 2018 21:37

JEZIVO UBOJSTVO NA TTTS-u Ubijeni muškarac je 34-godišnjak od prije dobro poznat policiji

JEZIVO UBOJSTVO NA TTTS-u Ubijeni muškarac je 34-godišnjak od prije dobro poznat policiji foto:dalmacijadanas.hr/čitatelj

Očevid u Tugarama, gdje je izgorio BMW šibenskih registarskih oznaka, većim je dijelom dovršen. Policija nam nije službeno potvrdila da se zapaljeni BMW dovodi u svezu s ubijenim muškarcem koji je jutros pronađen na TTTS-u, na istoku Splita, ali nam nije ni isključila takvu mogućnost, piše dalmacija danas.

Kako neslužbeno doznaje dalmacija danas, policija detaljno provjerava svaki trag i sve dobivene informacije.

U policiji su potvrdili i da je dovršena identifikacija ubijenog muškarca.

– Radi se o 34-godišnjem hrvatskom državljaninu – kratko nam je kazala Nazlić.

Bivša vojna osoba

Dalmacija danas piše da je 34-godišnji ubijeni muškarac od prije dobro poznat policiji. Radi se o članu skupine koja se lani planirala infiltrirati na Ultra Europe festival i zaraditi na prodaji amfetamina, kokaina, ali i nezakonitih supstanci za “nabijanje” tjelesne mase.

Policija je tom prigodnom oduzela droge čija se vrijednost na crnom tržištu procjenjuje se na nešto manje od 600 tisuća kuna. Ubijeni 34-godišnjak je rodom iz Kljaka i bivša je vojna osoba.

Rano jutros tijelo 34-godišnjaka pronašao je i policiji dojavio slučajni prolaznik. Ubijen je hicima iz vatrenog oružja, a tijelo mu je na više mjesta bilo izmasakrirano na razne načine.

 

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2018 Podstrana portal