Ponedjeljak, 15 Travanj 2013 16:42

Festival pjevača-amatera: PRVI GLAS DALMACIJE 2013.

Festival pjevača-amatera: PRVI GLAS DALMACIJE 2013. Dalmatino

Od dječjeg kluba smo zaprimili poziv na manifestaciju "Prvi glas Dalmacija 2013." koji vam prenosimo u cijelosti:

 

Pred nama je Festival mladih pjevača amatera Prvi glas Dalmacije, koji će se pod motom "Svi zajedno za kreativnost!" održati u nedjelju 12. svibnja 2013. u kino dvorani Trogir.


Želimo se zahvaliti svima Vama na svemu što ste učinili za dosadašnje naše programe i zamoliti Vas da budete dio manifestacije na kojoj će se predstaviti glazbeni talenti iz cjele Dalmacije u dobi od 10 do 22 godine.


Cilj je da sudionici djeca i mladi, njih stotinjak kroz kroz pjesmu, ples i scenski izraz učvršćuju ljubav prema glazbi, stiču nova saznanja i prijateljstva, afirmiraju se u pozitivnom i kreatvnom smislu.


Suradnju u projektu ostvarili smo s školama, udrugama, ustanovama, tvrtkama i medijima. Po objavi natječaja za prijave i uvjeta za sudionike isti izaziva zanimanje što je rezultiralo velikim brojem prijavljenih s raznih lokalnih i regionalnih festivala. Proveden je izborni postupak s stručnim predžirijem koji je sve pristigle prijave i životopise pregledao i poslušao audio snimke te odabrao 20 sudionika-natjecatelja.


U fazi smo izrade banera, koji će biti istaknut na raznim web portalima gdje bi se uz najavu manifestacije do dana održavanja rotirali svi naši dobrotvori, mediji, pokrovitelji i donatori.


Kako težimo da Projekt Prvi glas Dalamcije organizacijski i tehnički bude na visokoj razini započeli smo s pripremom velikog video zida koji će biti na pozornici i preko kojeg bi posebno istaknuli Vaš Logo prije početka i za vrijeme trajanja programa. Uskoro krećemo s tiskom PR materijala, plakata, pozivnica.


Vaše ideje i prijedloge u vezi ovog kulturnog događaja rado ćemo prihvatiti i razmotriti. Molimo Vas da se javite najkasnije do 22. travnja radi daljnjih aktivnosti u organizaciji. Od srca Vam se zahvaljujemo na podršci i suradnji.


S poštovanjem,


Zoran Vrsalović, predsjednik Udruge


Sve dodatne informacije, na broj mobitela 098 94 80 700 ili putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2020 Podstrana portal