Nedjelja, 12 Svi 2013 16:03

Devetnaestogodišnji motociklist pokosio majku i troje djece

Devetnaestogodišnji motociklist pokosio majku i troje djece Arhiva

Devetnaestogodišnji motociklist u subotu predvečer na raskrižju Puta Stanova i Osječke ulice u Zadru naletio je na 41-godišnjakinju koja je u naručju držala jednogodišnjeg sina i još dvoje njezine djece koja su hodala uz nju. Majka i jednogodišnjak su teže ozlijeđeni, te su, kako doznaje Slobodna Dalmacija, izvan životne opasnosti, zadržani na liječenju na Odjelu kirurgije u zadarskoj bolnici. Drugo dvoje djece, osmogodišnja djevojčica i petogodišnji dječak u nesreći su zadobili lakše ozlijede, kao i 19-godišnji vozač motocikla.

U trenutku kada je dolaskom do raskrižja Puta Stanova i Osječke ulice izgubio nadzor nad motorom naletio je na majku i njezino troje djece. U trenutku naleta motocikla 41-godišnjakinja je u naručju držala najmlađe dijete, dok je drugo dijete bilo u dječjim kolicima, a treće je vodila pokraj sebe.

 

Prema informacijama iz policije, 19-godišnjak je motociklom Gillera Runner, upravljao bez položenog vozačkog ispita i kacige. Devetnaestogodišnjak nije bio pod utjecajem alkohola, a okolnosti ove nesreće još se uvijek istražuju.

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2020 Podstrana portal